Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Pusca cu aer comprimat GAMO Hunter Maxxim, IGT 4.5 mm

Cod:

6110056-MIGT16J


Cod intern: #2621482

  • Distribuie pe:
Produsul nu mai este activ in oferta PCOne

Iti recomandam alte produse similare din categoria Pusti si Pistoale

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 0374 477 112.

Descriere Pusca cu aer comprimat Hunter Maxxim, IGT 4.5 mm de la GAMO

Un pistol cu aer comprimat modern incorporat intr-un stoc din lemn de fag. Carabiniera foloseste un arc cu gaz IGT. Utilizarea acestuia reduce cantitatea de vibratii generate in timpul fotografierii, linisteste functionarea intregului mecanism si asigura un ciclu de lucru mult mai lung, eliminand fenomenul de scadere a puterii odata cu uzura acestuia.
 

Un pistol clasic cu aer comprimat incorporat intr-un pat din lemn de fag . Carabina foloseste un arc cu gaz IGT . Utilizarea acestuia reduce cantitatea de vibratii generate in timpul impuscarii, linisteste functionarea intregului mecanism si asigura un ciclu de lucru mult mai lung, eliminand fenomenul de cadere de putere odata cu uzura acestuia.


Hunter Maxxim este un pistol cu aer cu arc de rupere clasic cu teava filetata Whisper Maxxim . Utilizarea acestuia reduce zgomotul generat de lovitura cu peste 50%. Datorita arcului IGT si a unui tevi lung filetat, carabina atinge o viteza initiala de 305 m/s .

Stocul de tip Monte Carlo are o piesa de obraz usor ridicata. In plus, stocul este finisat cu un tampon de cauciuc, ventilat, pentru a spori confortul in timpul fotografierii.

Declansatorul carabinei realizat in tehnologia SAT ( SmoothAction Trigger ) se caracterizeaza printr-o actiune lina a mecanismului si o rupere delicata, care permite un control mai bun in timpul fotografierii. SAT este, de asemenea, echipat cu o reglare a lungimii declansatorului.

Pistolul cu aer comprimat are lunete mecanice cu fibra optica . Pusca de pe partea superioara a cilindrului are o sina de montare Gamo RRR de 11 mm montata pe ea. Sina RRR ( Reil Reducing Rail ) prelungeste semnificativ durata de viata a lunetei montate pe pistolul cu aer comprimat.

Inclus cu carabina este o luneta 4x32.

 

Date tehnice
Calibru: 4,5 mm
Energia cinetica: mai putin de 17 J
Viteza initiala: 305 m/s
Lungime totala: 1210 mm
Greutate: 3,7 kg
Producator: Gamo, Spania

EAN: 793676092713

Date tehnice

Proiecta Vanatoare
Material de stoc Lemn
Clasa de precizie Precis
Recul Moderat
Calibru 4,5 mm
Tipul de fotografiere diavol
Energia initiala Sub 17J
viteza initiala 305 m/s
Unitate de pistol cu aer Arc de gaz
Numarul de fotografii de la unitatea de alimentare 1
Revista NU
Capacitate reviste 1
Reincarcarea impuscaturii Lucrat manual
Obiective fixe Da - fibra optica
Posibilitatea de a monta o vizor optic da
Lungime totala 1210 mm
Balanta 3,7 kg
Caracteristici suplimentare 11 mm RRR (Recoil Reducing Rail), declansator reglabil in tehnologie CAT.
 

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.