Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Ravensburger Puzzle Tierbriefmarken (17079)

Cod:

17079


Cod intern: #1784348

  • Distribuie pe:
115,47 lei TVA inclus

Disponibilitate: In stoc depozit


Cost livrare in Bucuresti: 10,00 lei
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Ravensburger Puzzle Tierbriefmarken (17079) de la Ravensburger

  • Cel mai bine vândut brand de puzzle la nivel mondial - Cu peste 1 miliard de puzzle-uri vândute, Ravensburger este cel mai bine vândut brand de puzzle la nivel mondial
  • Componente de înaltă calitate – puzzle-urile pentru adulți de la Ravensburger sunt realizate cu o calitate premium, atât în ​​ceea ce privește conținutul, cât și materialul, și sunt practic fără praf.
  • Suprafață anti-orbire - puzzle-urile Ravensburger folosesc un carton foarte gros dezvoltat exclusiv, combinat cu hârtia noastră fină, structurată de in, pentru a crea o imagine de puzzle fără strălucire și pentru a vă oferi cea mai bună experiență posibilă.

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.