Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Rasnita Rasnita pentru sare "Bistro" 10 cm, Natural - Peugeot

Cod:

42703-10


Cod intern: #688041

  • Distribuie pe:
135,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Cost livrare in Bucuresti: 10,00 lei
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Rasnita Rasnita pentru sare "Bistro" 10 cm, Natural - Peugeot de la Peugeot

Peugeot BISTRO salt mill beech wood nature 10 cm



Descriere

Exista mai multe motive pentru care se recomanda folosirea unei rasnite pentru condimente. Sarea si piperul proaspat macinate vor intensifica aromele, preparatul dumneavoastra devenind mai gustos. In cazul unor rasnite de calitate puteti chiar sa ajustati granulatia in functie de cerintele retetei.

Rasnitele de sare si piper Peugeot, din gama Bistro, prezentate publicului in anul 1987, reprezinta astazi cele mai bine vandute produse din portofoliul producatorului. Designul lor clasic, coroborat cu lemnul de fag, materialul din care sunt fabricate fac din rasnitele Bistro o alegere perfecta pentru orice bucatarie.

Mecanisme garantate pe viata
Mecanismele Peugeot sunt dezvoltate special in functie de destinatia fiecaruia. Astfel, rasnitele pentru piper folosesc un mecanism de macinare din otel inoxidabil dur, prevazut cu doua randuri de dinti in forma de spirala, pentru a ghida eficient boabele de piper. Primul rand, mai mare, este proiectat pentru a zdrobi piperul iar cel de-al doilea asigura o maruntire perfecta.

Mecanismul rasnitelor pentru sare este proiectat pentru a zdrobi cristalele de sare. Acesta este fabricat din otel inoxidabil pentru a rezista procesului de coroziune cauzat de expunerea prelungita la sare.

Ce fel de sare este recomandata?

Pentru cele mai bune rezultate se recomanda sarea uscata, a caror cristale nu depasesc 4 mm in diametru, precum cea extrasa din mina sau sarea grunjoasa. Nu folositi rasnite de sare pentru macinarea piperului sau a sarii de mare, umiditatea acesteia poate coroda mecanismul.

Inaltime: 10 cm.

 

Specificatii tehnice


  • Model
    • Model
      42703-10
    • Culoare
    • Tip rasnita
      manuala
  • Specificatii
    • Functii
      Rasnita manuala
    • Material carcasa
      Lemn
    • Utilizat pentru
    • Dimensiuni
      10 cm

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.