Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Set de 2 capete Premium All-in-One standard pentru periuţa sonică Philips HX9092/11, Functie BrushSync, Negru

Cod:

HX9092/11


Cod intern: #632305

  • Distribuie pe:
132,99 lei TVA inclus

Pret vechi: 141,99 lei


Disponibilitate: In stoc magazin suficient


Cost livrare in Bucuresti: 10,00 lei
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Set de 2 capete Premium All-in-One standard pentru periuţa sonică Philips HX9092/11, Functie BrushSync, Negru de la Philips

Elimină de până la 20 de ori mai multă placă bacteriană chiar şi din zonele greu accesibile* Beneficiază de cea mai bună înlăturare a plăcii bacteriene**** indiferent de stilul tău de pe periaj. Capul de periere Premium All-in-One are peri precis înclinaţi concepuţi pentru a maximiza potenţialul de îndepărtare a plăcii bacteriene.         Formă a perilor concepută pentru zâmbetul tău Profilul curbat ajută perii să ajungă exact acolo unde trebuie. Printr-o dezvoltare riguroasă, am creat o experienţă completă care oferă îngrijire orală de excepţie.         Cu până la 100 % mai multe pete îndepărtate în mai puţin de două zile*** Curăţă delicat petele cu vârfurile triunghiulare concepute să elimine petele mai eficient decât perii rotunjiţi. Forma permite un contact mai mare cu suprafaţa dinţilor pentru a elimina eficient petele.       Gingii de până la 15 ori mai sănătoase în doar două săptămâni** Perii laterali cu acoperire foarte mare ai capului de periere îţi periază delicat linia gingiei chiar şi atunci când te concentrezi asupra dinţilor. Perii se curbează, de asemenea, pentru a compensa orice presiune excesivă.       Periaj sonic: clasa supremă de curăţare eficientă Îndepărtează placa bacteriană cu tehnologia sonică – etalonul nostru pentru curăţare eficientă şi delicată. În timpul curăţări dinţilor, cele până la 62.000 de mişcări de periere şi acţiunea dinamică a fluidului ajută la curăţarea chiar şi a zonelor greu accesibile, lăsându-ţi o senzaţie excepţional de proaspătă şi de curată.         Conceput de experţi, special pentru tine Acest cap de periere multifuncţional este produsul celei mai extinse iniţiative de cercetare şi dezvoltare a noastre. Am combinat cunoştinţe de la medici stomatologi, experţi în îngrijire orală, ingineri şi proiectanţi pentru a crea acest cap de periere pentru îngrijire completă.         Design cu ataşare printr-un clic, pentru fixarea simplă a capului de periere Capul de periere A3 Premium All-in-One se potriveşte perfect cu mânerele Philips Sonicare cu ataşare printr-un clic (consultă lista de mai jos). Nu trebuie decât să îl ataşezi şi detaşezi pentru înlocuire şi curăţare simple.       Mementourile de înlocuire asigură curăţare optimă Capetele de periere devin mai puţin eficiente după 3 luni de utilizare, dar BrushSync te va înştiinţa înainte ca acest lucru să se întâmple. Periuţa de dinţi cu funcţie BrushSync înţelege modul în care o utilizezi şi te înştiinţează când este momentul să înlocuieşti capul de periere.  

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.