Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Robot de bucatarie Bosch MUM 5 XW 20 1000W 3.9L Alb /Maro

Cod:

MUM5XW20


Cod intern: #687273

  • Distribuie pe:
1.699,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Livrare gratuita


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Robot de bucatarie MUM 5 XW 20 1000W 3.9L Alb /Maro de la Bosch

Bosch MUM 5 XW 20



Descriere

Robot de bucatarie Bosch MUM5xW20, 1000W, 7 trepte de viteza + Pulse, 3D PlanetaryMixing, Cantar integrat, 3,9 l capacitate bol, alb maro
 


Robot de bucatarie multifunctional, ideal pentru pregatirea unei game variate de preparate - acum mult mai usor datorita cantarului integrat si cronometrului.

 

  • Bol mare pentru mixare, din otel inoxidabil, de 3,9l, cu forma interioara special conceputa pentru prepararea aluaturilor.
  • Mixare Planetara 3D: mixare rapida si usoara a ingredientelor.
  • 7 trepte de putere pentru ajustare individuala si functie Pulse.
  • Functie de fixare automata a telurilor pentru umplere usoara a bolului sau indepartarea acestuia.
  • Functia EasyArmLift: utilizare usoara si comoda.

Infasurare automata a cablului pentru o depozitare rapida
Un cablu nu ar trebui sa fie vizibil. Cu EasyStorage totul este posibil. Cu o tragere usoara a cablului, dispozitivul de retractare automata il va face sa dispara complet in aparat. Acum ai mai mult spatiu pentru alte aparate de bucatarie.

Accesoriile pot fi depozitate in bol
Ai accesoriile mereu la indemana. Setul de patiserie poate fi depozitat dupa utilizare in geanta pentru accesorii, impreuna cu discurile. Geanta cu accesorii poate fi depozitata direct in bol, fiind astfel mereu la indemana.

Umplere usoara datorita pozitiei de repaus
Nu lasa aluaturile dificile sa iti strice buna dispozitie. Dimensiunile mici si compacte ale robotului iti asigura mai mult spatiu in bucatarie. Inclinarea accesoriilor de mixare a aluatului catre partea din spate a bolului permite adaugarea usoara a ingredientelor. Pozitia de repaus este utila pentru umplerea usoara a bolului prin partea din fata.

Modalitatea usoara de a obtine rezultate perfecte datorita cronometrului integrat.
Nimeni nu stie reteta preferata la fel de bine ca tine. Doar tu stii cat timp trebuie sa fie framantate sau amestecate ingredientele. Cronometrul integrat te ajuta sa setezi timpul necesar pentru procesare compozitiilor astfel incat sa obtii rezultate perfecte.

Set de patiserie inclus
Ideile creative de preparare necesita accesorii speciale. Setul profesional de patiserie asigura rezultate perfecte si o manevrare usoara: un tel de amestecare cu margine din silicon, tel metalic pentru batut (inaltime reglabila), carlig de framantat. Toate accesoriile pot fi spalate in masina de spalat vase.

Cantar integrat pentru o eficienta mai mare si o curatare mai usoara.
De ce sa utilizezi mai multe dispozitive cand unul singur este de ajuns? Datorita cantarului integrat acum poti cantari ingredientele direct in bol. Acest lucru este eficient si te ajuta sa economisesti timp.

Bratul de mixare se misca usor, la atingerea unui buton.
Schimbarea accesoriilor trebuie sa fie cat mai confortabila posibil. Functia EasyArmLift ofera un confort suplimentar in utilizarea robotului prin schimbarea facila a accesoriilor. Tot ce trebuie sa faci este sa apesi pe buton, bratul se se ridica automat si accesoriile pot fi schimbate cu usurinta.

Bol mare pentru prepararea aluaturilor
Bolul cu capacitate de 3,9 l, din otel inoxidabil, iti asigura prepararea rapida si usoara a compozitilor tale, inclusiv a aluaturilor grele. Este potrivit atat pentru cantitati mici, cat si pentru prelucrarea unei cantitati de pana la 2,7 kg amestec pentru prajuturi si 1,9 de aluat.

Rezultate perfecte datorita sistemului de mixare planetara 3D
Pentru rezultate perfecte ingredientele trebuie amestecate omogen. Miscarea planetara 3D presupune amestecarea ingredientelor in trei directii, in acelasi timp ceea ce iti asigura consistenta perfecta a oricarei compozitii. Ingredientele sunt mixate temeinic fara ca aluatul sa se lipeasca de marginile bolului.

Motor puternic pentru aluaturi grele
Vrei sa prepari compozitii la standarde inalte? Datorita motorului extrem de puternic poti sa prepari usor toate compozitiile pentru preparatele tale. Motorul puternic iti asigura atat procesarea simpla a aluaturilor grele cu drojdie, a amestecurilor pentru prajituri si a cantitatilor mari de ingrediente, cat si o pasare rapida.

Preparare usoara si rapida datorita celor 7 trepte de putere
Fiecare accesoriu necesita o anumita treapta de putere. Datorita celor 7 trepte de putere preparatele tale pot fi gatite rapid si usor. Ai nevoie de o viteza mai mare sau trebuie sa amesteci niste ingrediente? Ajusteaza intensitatea treptei de putere si bucura-te de rezultatele obtinute.

Picioruse din cauciuc pentru mai multa stabilitate
Te bucuri de stabilitate maxima tot timpul. Piciorusele din cauciuc garanteaza stabilitatea maxima a robotului de bucatarie si previne alunecarea acestuia de pe blat. Oprirea automata de siguranta previne pornirea nedorita a motorului.

Gama larga de accesorii optionale, potrivite nevoilor tale.
Fiecare are anumite preferinte in ceea ce priveste pregatirea diferitelor compozitii. Daca nu este deja inclusa, este disponibila o gama larga de accesorii de inalta calitate, precum aparat zdrobit gheata, rasnita, accesoriu pentru fursecuri, masina de tocat carne, mixer si altele. Bosch are accesoriile potrivite nevoilor tale.

Curatare usoara datorita accesoriilor care pot fi spalate in masina de spalat vase.
De obicei, curatarea robotului dupa prepararea aluatului dureaza destul de mult. Acum te bucuri de confort chiar si dupa prepararea aluaturilor. Cele mai multe accesorii pot fi curatate in masina de spalat vase ceea ce iti asigura mai mult confort in utilizare si mai multa economie de timp.
 

Specificatii tehnice


  • Model
    • Model
      MUM5XW20
    • Culoare
  • Specificatii
    • Putere
    • Tip
      Robot de bucatarie
    • Capacitate
    • Accesorii incluse
      Accesoriu framantare
      Recipient blender
      Accesoriu amestecare
      Accessoriu tel
      Capac protectie bol
      Disc multifunctional
    • Trepte de viteza
      7
    • Functii
      Rasnire
      Framantare
      Feliere
      Mixare
      Mixare oua
    • Material bol
    • Material carcasa
    • Altele
      Greutate 7.51 kg

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.