Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Robot de bucatarie Mezo II ETA003490000, 600W, 4l, 6 viteze, Alb

Cod:

ETA003490000


Cod intern: #756759

  • Distribuie pe:
976,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Livrare gratuita


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Robot de bucatarie Mezo II ETA003490000, 600W, 4l, 6 viteze, Alb de la ETA

Moc [W]: 600 | Pojemność misy [l]: 4 l Funkcje: hak do ugniatania, trzepaczka, mieszadło, młynek do mięsa, tarka Colour: white Power: 600.000 Amount of speed: 6.000 Bowl capacity: 4.000 Nett mass: 6.900



Robot de bucatarie MEZO II SMART

Robotul de bucatarie ETA003490000 MEZO II este un om puternic in toate directiile, care va va ajuta la framantarea diferitelor aluaturi, biciuire si amestecare atunci cand pregatiti bucate delicioase in bucataria dvs. Asamblarea si intretinerea robotului este o sarcina foarte usoara care dureaza doar cateva minute.

Unknown Image

Robotul MEZO II este un ajutor foarte practic si eficient, cu o putere de intrare de 600 W si un stabilizator de viteza care asigura performante optime in procesarea materiilor prime. In plus, are un sistem unic de amestecare planetara care permite o prelucrare mai buna si mai sistematica a continutului vasului. Lungimea cablului de alimentare este de 1,2 m .

Siguranta dvs. este importanta pentru noi

Siguranta termica de siguranta asigura protectie impotriva deteriorarii motorului in cazul suprasolicitarii robotului. Picioarele antiderapante sporesc stabilitatea mai mare a robotului MEZO II. Sistemul de siguranta al bratului pivotant permite apoi inlocuirea usoara a echipamentelor de lucru, include un blocaj de siguranta impotriva coborarii neintentionate in pozitia deschisa si faciliteaza manipularea datorita blocarii blocarii in pozitia ridicata.

 

Ajutor versatil

Pentru robotul de bucatarie MEZO II, veti primi un vas mare din otel inoxidabil cu un volum de 4 l, inclusiv un capac transparent cu o deschidere pentru umplerea mai usoara a ingredientelor in timpul functionarii. Veti primi, de asemenea, un carlig de framantare un tel , un amestecator si un tel flexibil pentru creme si aluaturi usoare. Accesoriile robotului pot fi, de asemenea, atasate la gratarul (feliatorul) 4 razatoare, masina de tocat carne cu diametrul de 54 mm (3 dimensiuni de tampoane de macinat de macinare medie, grosiera si foarte grosiera pentru atasare pentru umplerea carnatilor frankfurtilor si carnatilor atasament la Kebbe patty pentru bomboane si nu in ultimul rand o buncar de plastic ciocan si cheie de eliberare ). Cand lucrati cu robotul, puteti regla continuu viteza exact asa cum necesita anumite materii prime. vor asigura o durata lunga de viata a cutiei de viteze Angrenajele metalice de inalta calitate .

Unknown Image

Puteti pentru robot cumpara accesorii foarte bogate - depinde de dvs. sa decideti. Poate fi un rasnita speciala pentru mac si cereale, rasnita pentru citrice, atasament pentru producerea inghetatei, inghetatei sau iaurtului congelat, atasament pentru racirea cu 5 razatoare pe disc, presa de fructe de padure si multe altele.

O alta extensie a gamei largi de functii este oferita si de dispozitivul practic de ascutit cutit , cu ajutorul caruia puteti ascuti otel inoxidabil si lame de otel confortabil si in siguranta.

 

Specificatii tehnice


  • Model
    • Model
      ETA003490000
    • Culoare
      Alb
  • Specificatii

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.