Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Robot de bucatarie Robot de bucatarie tehnologie Auto-IQ Ninja BN650EU, 850W, 2.1L, Negru

Cod:

BN650EU


Cod intern: #707349

  • Distribuie pe:
649,99 lei TVA inclus

Pret vechi: 698,99 lei


Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc magazin limitat


Garantie: 24 luni


Livrare gratuita


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Robot de bucatarie Robot de bucatarie tehnologie Auto-IQ Ninja BN650EU, 850W, 2.1L, Negru de la Ninja

Robot de bucatarie tehnologie Auto-IQ Ninja BN650EU, 850W, 2.1L, Negru

 

 

Pregatirea precisa a alimentelor.

De la salate la burgeri, de la aluaturi la deserturi, creati cu usurinta o varietate de mancaruri delicioase cu acest robot de bucatarie Ninja de noua generatie - completat cu lame si accesorii interschimbabile, inclusiv un instrument pentru aluat.

Taiati, feliati, radeti, faceti piureul si amestecati cu precizie si control in vasul mare de procesor de alimente de 2,1 L , cu un capac pentru jgheab de alimentare pentru a adauga cu usurinta ingrediente.

De la gustari si preparate la mese complete, posibilitatile sunt nelimitate. Creati cu usurinta burgeri vegetarieni de casa, prajituri de peste, chiftele, bhajis si falafels. Bucurati-va de salata de salata perfect maruntita, salate tocate si sosuri de casa. Taiati rapid ingredientele, radeti branza si feliati legumele cu precizie. Amestecati cu incredere aluatele si aluatele pentru a crea delicioase bile de aluat de usturoi, biscuiti, prajituri si farama, brownies, pizza si aluaturi de paine.

Usor de folosit

Comenzile simple cu o singura atingere faciliteaza selectarea fie a programelor automate, fie a setarilor manuale - toate concepute pentru a oferi rezultatul perfect, exact asa cum va place.

Gata cu presupunerile cu tehnologia Auto-iQ . Exclusiv pentru Ninja, aceste programe inteligente de preparare a alimentelor sunt adaptate pentru a oferi rezultatele dorite prin simpla apasare a unui buton. Patru modele unice fac toata munca grea pentru dvs. De asemenea, puteti prelua controlul cu setarile manuale.

Tehnologie Ninja Blade

Lamele de precizie Ninja sunt construite pentru a rezista, fabricate din otel inoxidabil durabil si de inalta calitate. Actionat de un motor de 850W, accesoriile interschimbabile proiectate in mod intentionat asigura rezultate delicioase de fiecare data.

Creati cu usurinta salsas, burgeri, piureuri si altele tocat cu precizie cu lama de tocat. Amestecati aluatul de paine si pizza, aluatul de clatite si amestecul de tort cu instrumentul pentru aluat. Bucurati-va de salata de salata de casa, salate si branza rasa cu discul de feliere / racire.

Curatarea este usoara datorita pieselor sigure pentru masina de spalat vase.

Incepeti imediat cu un ghid de retete inspirational inclus in cutie, ambalat cu retete pentru a va inspira imaginatia.

Specificatii tehnice


  • Model
    • Model
      BN650EU
    • Culoare
  • Specificatii
    • Putere
    • Tip
      Robot de bucatarie
    • Capacitate
    • Trepte de viteza
      2
    • Functii
      Accesoriu framantare
      Disc multifunctional
    • Caracteristici cheie
      Rotatii motor 1570 rpm
    • Altele
      Capacitate bol 2.1 l
      Utilizare Rezidentiala

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.