Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Router wireless WI-FI SYSTEM 3000MBPS/WHITE 3PK XD5(W-3-PK) ASUS

Cod:

XD5(W-3-PK)


Cod intern: #2131483

  • Distribuie pe:
1.469,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Livrare gratuita


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Router wireless WI-FI SYSTEM 3000MBPS/WHITE 3PK XD5(W-3-PK) ASUS de la Asus

Sistem Wi-Fi Mesh ASUS ZenWiFi XD5 (W-3-PK), AX3000, Dual-Band, acoperire 700m², Quad-Core 1.7GHz CPU, 128MB/512MB Flash/RAM, Gigabit, AiProtection Classic, Traditional QoS, VPN server/client, IPTV, OFDMA, Beamforming, AiMesh

Oamenii se bucura de timpul petrecut in familie impreuna cu performante WiFi bune furnizate de ZenWiFi Sistemul ZenWiFi XD5 ASUS AX3000 WiFi 6 are tehnologii unice care va ofera conexiuni WiFi super-rapide, fiabile si sigure - in interiorul sau in exteriorul locuintei dumneavoastra!ZenWiFi XD5 iti pune WiFi-ul in viteza maxima! Cu o latime de banda totala de pana la 3000 Mbps, este de pana la 3X mai rapid* decat routerele WiFi 5 **. * Este necesar un dispozitiv WiFi 6 compatibil. ** Datele compara viteza de 2X2 11ax pe o latime de banda de 5GHz 160 MHz cu modulatie 1024QAM cu viteza de 2x2 11ac pe 5GHz 80MHz cu modulatie 256QAM. ASUS ZenWiFi XD5 suporta o latime de banda de mare viteza de 160 MHz*. Aceasta mareste dramatic capacitatea retelei, reducand in acelasi timp congestia, oferind performante superioare pentru fiecare dispozitiv WiFi 6.In mod unic, ZenWiFi va permite sa alegeti cum sa va denumiti retelele WiFi: un singur nume pentru toate, sau nume separate pentru fiecare banda de frecventa. Alegerea va apartine!AiProtection Classic cu control parental este gratuit pe viata. Va ofera o liniste sufleteasca totala si puteti supraveghea tot ceea ce se intampla in reteaua dvs. prin intermediul aplicatiei mobile.ZenWiFi XD5 functioneaza perfect cu serviciile pentru case inteligente - inclusiv cu abilitatile Alexa - si este disponibil in culoarea carbune sau alb pentru a se potrivi decorului dvs.Vine cu gauri de montare si un pachet de suruburi. Atarnati-l pe perete sau plasati-l oriunde, alegerea va apartine!Chiar si cei care nu sunt experti pot configura rapid tehnologia AiMesh, in timp ce utilizatorii mai experimentati vor aprecia functiile de retea avansate si cuprinzatoare.

Specificatii tehnice


  • Specificatii
    • Dual Band
      Da
    • Tip Antena
    • Porturi Lan/Wan
      DA
    • Standarde Wireless
      802.11 a/b/g/n/ac/ax
    • Altele
      Indicator LED Control parental IPv6 IPv4 WPS Button, Reset Button

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.