Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Router wireless Asus ZenWiFi Pro XT12 System WiFi 6 AX11000 2pk

Cod:

ZenWiFi Pro XT12(2pk)


Cod intern: #2131537

  • Distribuie pe:
2.636,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Livrare gratuita


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Router wireless ZenWiFi Pro XT12 System WiFi 6 AX11000 2pk de la Asus

Sistem Wi-Fi Mesh ASUS ZenWiFi Pro XT12(2-PK), AX11000, Tri-Band, acoperire 550m², Quad-Core 2.0GHz CPU, 256MB/1GB Flash/RAM, 2.5G dual-port, AiProtection Pro, Adaptive QoS, VPN server/client, IPTV, OFDMA, Beamforming, Link Aggregation, AiMesh

WiFi 6 ofera lui ZenWiFi Pro XT12 o capacitate de pana la 4 ori mai mare si o viteza de 2 ori mai mare decat WiFi 5, datorita tehnologiilor avansate precum BSS Color, OFDMA uplink si downlink si MU-MIMO la 160 MHz. Eficienta retelei este, de asemenea, imbunatatita, astfel incat dispozitivele dvs. sa primeasca toata latimea de banda de care au nevoie. Daca aveti o multime de dispozitive diferite conectate in retea, cum ar fi PC-uri, laptopuri, smartphone-uri, NAS-uri si dispozitive casnice inteligente, ZenWiFi Pro XT12 este alegerea ideala.ZenWiFi Pro XT12 este un dispozitiv cu 12 fluxuri, cu viteze de date totale combinate de pana la 11000 Mbps. Acest lucru ii sporeste capacitatea de a transmite si de a primi date catre un numar mare de dispozitive simultan, reducand zonele moarte si oferindu-i lui ZenWiFi Pro XT12 avantajul de performanta pentru cele mai aglomerate retele casnice.ASUS RangeBoost Plus este cea mai recenta si mai puternica versiune a renumitei noastre tehnologii RangeBoost si imbunatateste acoperirea tuturor dispozitivelor WiFi, inclusiv a dispozitivelor vechi. Utilizand un chipset Broadcom WiFi 6 de ultima generatie si un CPU quad-core pe 64 de biti de 2.0GHz, RangeBoost Plus utilizeaza mai multe tehnologii exclusive ASUS pentru a imbunatati dramatic raza de acoperire si raza semnalului WiFi cu pana la 38%*.Cu ASUS AiMesh, este usor sa adaugati noduri suplimentare pentru o acoperire imbunatatita sau pentru noi caracteristici - pur si simplu adaugati orice router compatibil AiMesh!ZenWiFi Pro XT12 are atat un port LAN 2,5G, cat si un port WAN 2,5G, astfel incat va puteti bucura de viteze complete de 2,5 Gbps de la un ISP compatibil pana la dispozitivele dvs. cu fir compatibile.ZenWiFi Pro XT12 va permite sa alocati fie a doua banda de 5 GHz, fie Ethernet prin cablu pentru conexiunea backhaul intre noduri. Alternativ, puteti alege modul automat si sa lasati ZenWiFi Pro XT12 sa aleaga cel mai bun tip de conexiune in functie de mediul dumneavoastra. Alegerea va apartine intotdeauna!

Specificatii tehnice


  • Specificatii
    • Dual Band
      Da
    • Tip Antena
    • Porturi Lan/Wan
    • Compatibil 3g/4g
      Nu
    • Porturi USB
      Nu
    • Standarde Wireless
      802.11a, 802.11b, 802.11g, Wi-Fi 4 (802.11n), Wi-Fi 5 (802.11ac), Wi-Fi 6 (802.11ax)
    • Dimensiuni
      115 x 115 x 241
    • Altele
      Tehnologie MU-MIMO Adaptive QoS Tri-band OFDMA Beamforming Wi-Fi 6 AiProtection Pro Dual WAN Suport Alexa

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.