Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Router wireless D-Link DIR-853, Dual-Band 400 + 867 Mbps, Gigabit, USB 3.0, negru

Cod:

DIR-853


Cod intern: #372271

  • Distribuie pe:
229,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: Nu este in stoc


Garantie: 24 luni


Cost livrare in Bucuresti: Gratuita
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Descriere Router wireless DIR-853, Dual-Band 400 + 867 Mbps, Gigabit, USB 3.0, negru de la D-Link

Rata de transfer Wi-Fi (Mbps) 400 + 867
Frecventa (GHz) 2.4 - 5
Standarde IEEE 802.11 ac, IEEE 802.11b, IEEE 802.11g, IEEE 802.11n
Protocoale IPv6
Securitate WPA & WPA2 (Wi-Fi Protected Access); WPS (Wi-Fi Protected Setup)
Firewall Network Address Translation (NAT)
Porturi 4 x LAN, 1 x WAN
Rata de transfer Ethernet (Mbps) 10 / 100 / 1000
USB 3.0 1

Informatii suplimentare

Facilitati USB Sharing (FTP); USB Sharing (SAMBA)
Alte detalii Guest Zone
Memorie 256 MB SDRAM; NOR 16 MB
Procesor Dual Core
Activitate LED Power; Internet; WPS; 2.4 GHz WLAN; 5 GHz WLAN; LAN (1-4); USB 3.0
Antena 4 antene externe
DHCP Dynamic IP (DHCP)
VPN QuickVPN


Wireless AC si Gigabit Ethernet

Puteti avea oriunde in casa dumneavoastra viteza si mai mare de navigare pentru aplicatii cum ar fi cele de streaming HD si video 4K

Wi-Fi cu banda dubla pentru performanta unitara

Doua retele wireless convergente pentru o largime de banda mai mare, acoperire imbunatatita si compatibilitate cu device-urile mai vechi.

Conexiune de mare viteza prin cablu si wireless

Router-ul DIR-853 upgradeaza reteaua la cea mai recenta tehnologie wireless de mare viteza pentru a va oferi viteze Wi-Fi de pana la 1300 Mbps, raspunzand nevoii de consum din ce in ce mai crescuta pentru aplicatiile multimedia. Acum va puteti bucura de streaming media HD, de apeluri telefonice prin Internet, de jocuri online si de optiuni de cautare extinse pe internet in intreaga casa sau la birou, chiar si wireless. In plus, porturile 10/100/1000 Gigabit Ethernet va ofera o tehnologie performanta si sigura prin cablu pentru dispozitivele cu sisteme NAS (Network Attached Storage), calculatoare personale, centre media si console de jocuri. Motorul incorporat QoS va permite sa prioritizati traficul pentru a va asigura ca aplicatiile dvs. preferate beneficiaza de banda optima.

Streaming omogen cu tehnologia wireless 802.11ac Wave II

Router-ul Wi-Fi Gigabit DIR-853 AC1300 MU-MIMO aduce o multime de noi tehnologii pentru a va oferi cea mai buna experienta de retea wireless de pana acum. Beneficiind de tehnologia 802.11ac Wave II, DIR-853 ofera conectivitate wireless cu rate de transfer combinate de pana la 1300 Mbps (867 Mbps Wireless AC + 400 Mbps Wireless N). Dispunand de o configuratie MU-MIMO 2 x 2 + 2 x 2 ( benzi de 2,4 GHz si 5 GHz), router-ul DIR-853 ofera rate de transfer imbunatatite, mai putine puncte moarte, acoperire mai mare si o fiabilitate sporita.

Tehnologia D-Link Smart Connect fara griji!

Inca de la introducerea tehnologiei wireless 5 GHz, utilizatorii au trebuit sa ghiceasca „orbeste” daca banda de 5 GHz sau cea de 2,4 GHz le-ar putea oferi o experienta mai buna de retea. Tehnologia D-Link Smart Connect elimina aceasta confuzie si are capacitatea sa distribuie automat dispozitivele in retea. Pur si simplu initiati o conexiune, iar algoritmii avansati vor determina care este cea mai buna retea pentru conectarea dispozitivului dvs., astfel experienta fiind una mai rapida, mai fiabila si mai usoara pentru prietenii, colegii si familia dvs.

Usor de instalat si protejat

Partajarea conexiunii la Internet nu trebuie sa fie un proces complicat – descarcati aplicatia gratuita D-Link Wi-Fi pentru dispozitivul dvs. mobil si urmati instructiunile pas cu pas pentru a configura router-ul DIR-853. De asemenea, aveti optiunea de a utiliza un browser web pentru a instala asistentul de configurare si a gestiona router-ul. Tehnologia (WPS) va permite sa creati conexiuni criptate pentru dispozitivele noi prin simpla apasare a unui buton. In plus, firewall-ul incorporat nu necesita instalare, protejandu-va impotriva atacurilor intentionate de pe Internet, iar functiile specializate va permit sa restrictionati accesul la retea, oferindu-va un control extins asupra utilizatorilor retelei.

Proiectat pentru o acoperire wireless optima

Antenele router-ului DIR-853 au fost proiectate cu atentie, tocmai pentru a oferi acoperire maxima in orice mediu. Tehnologia Smart Beam extinde atat raza wireless, cat si viteza, astfel incat va veti putea bucura de viteze si mai mari in cele mai indepartate colturi ale casei.

Specificatii tehnice


  • Specificatii
    • Dual Band
      Da
    • Tip Antena
    • Porturi Lan/Wan
    • Compatibil 3g/4g
      Nu
    • Porturi USB
      Da
    • Standarde Wireless
      IEEE 802.11 ac, IEEE 802.11b, IEEE 802.11g, IEEE 802.11n
    • Dimensiuni
      20.39 x 13.79 x 4.33

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.