Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Router wireless Router wireless Mercusys MR1800X, Wi-Fi 6, Dual-Band, MU-MIMO, Negru

Cod:

MR1800X


Cod intern: #2510980

  • Distribuie pe:
255,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Cost livrare in Bucuresti: Gratuita
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Router wireless Router wireless Mercusys MR1800X, Wi-Fi 6, Dual-Band, MU-MIMO, Negru de la MERCUSYS

Router wireless Mercusys MR1800X, AX1800, Wi-Fi 6, Dual-Band, MU-MIMO, 4 antene Wi-Fi

 

 

 

00:00
00:00
 

 

 

Router AX1800 Dual-Band WiFi 6 Router

  • Viteze WiFi 6 de ultima generatie - Viteze WiFi 6 optime de pana la 1,8 Gbps (1201 Mbps pe banda de 5 GHz si 574 Mbps pe banda de 2,4 GHz)
  • Capacitate de 4× mai mare - OFDMA si MU-MIMO permit transmiterea simultana de date catre si de la mai multe dispozitive, imbunatatind eficienta generala a retelei
  • Acoperire mai larga si mai puternica - 4× antene multidirectionale de mare castig cu Beamforming stimuleaza conexiunile stabile in intreaga locuinta pentru semnale WiFi puternice in fiecare colt
  • Protectie globala de securitate - Cea mai recenta tehnologie WPA3 ofera o securitate WiFi imbunatatita
  • Conexiuni prin cablu Gigabit - Folositi la maximum accesul la internet si transferati date la viteze ametitoare pentru performante maxime
  • Economisire de energie ecologica - Target Wake Time (TWT) reduce consumul de energie pentru dispozitivele dvs. mobile si IoT in timpul transmisiunilor de date
  • Mai putine interferente WiFi - Minimizeaza interferentele semnalelor vecine pentru a imbunatati eficienta transmisiei cu BSS color
  • Smart Connect - Alege in mod inteligent cea mai buna banda disponibila pentru fiecare dispozitiv
  • Mod punct de acces - Extinde o retea cu fir si o face wireless

 

Inovatia WiFi

Numarul din ce in ce mai mare de dispozitive wireless si de dispozitive casnice inteligente testeaza limitele standardelor WiFi anterioare. Cel mai recent standard WiFi 6 implementeaza o tehnologie avansata, conceputa pentru a creste debitul mediu de date per utilizator in mediile dense de utilizatori, pentru a oferi mai multe conexiuni simultane, pentru a extinde raza de actiune a WiFi si pentru a mentine transmisii de date fiabile, satisfacand cererea pentru o experienta wireless de inalta performanta.

 

Imbunatatiti-va viteza cu WiFi 6

Bucurati-va de niveluri de viteza de neegalat cu WiFi 6 de ultima generatie. Prin combinarea 1024-QAM si a unui simbol OFDM lung, MR1800X ofera viteze totale de pana la 1800 Mbps - 1201 Mbps pe 5 GHz si 574 Mbps pe 2,4 GHz. Jucati online, vizionati videoclipuri 4K si porniti totul la cele mai inalte setari fara lag.

 

Capacitate 4× mai mare

Mai multe fluxuri, mai multe dispozitive, mai multa distractie

WiFi 6 imbunatateste, de asemenea, capacitatea retelei pentru a raspunde mai bine cererii crescute de retele casnice. Cu MU-MIMO si OFDMA, MR1800X transmite date catre si de la mai multe dispozitive in acelasi timp, atingand o capacitate de pana la 4× mai mare, crescand considerabil eficienta de transmisie a dispozitivelor dvs. si debitul intregii retele in aceleasi conditii.

 

O casa plina de WiFi

Patru antene puternice de mare castig, inarmate cu tehnologie wireless avansata, ofera semnale puternice in toata casa dvs. Beamforming detecteaza dispozitivele conectate si concentreaza puterea semnalului wireless catre acestea, facand conexiunile mai stabile.

 

Protectie generala de securitate

Cel mai recent standard de securitate, WPA3, ofera o protectie WiFi globala imbunatatita pentru a va apara dispozitivele si informatiile private impotriva atacurilor de forta bruta.

Protectie impotriva atacurilor prin forta bruta

Impiedica atacurile de ghicire a parolei si ofera o protectie robusta chiar si atunci cand utilizati o parola slaba

Datele dvs. sunt mai sigure

Suportul Forward Secrecy previne ca orice date capturate sa nu fie spionate chiar daca un spargator compromite cheile secrete ale unei sesiuni.

Securitate avansata de criptare

Criptarea de 128 de biti, considerata a fi imposibil de spart din punct de vedere logic, creeaza o aparare activa impotriva amenintarilor de securitate si a intrusilor.

 

Mai putine interferente WiFi

BSS Color marcheaza cadrele de date de la diferite AP-uri, ceea ce ajuta la minimizarea interferentelor de semnal de la vecinii dvs. pentru a imbunatati eficienta transmisiei.

 

Economie de energie

Target Wake Time reduce consumul de energie pentru dispozitivele mobile si IoT in timpul transmisiunilor de date pentru a prelungi durata de viata a bateriei.

   

 

Smart Connect combina doua benzi intr-unul singur

Echipat cu WiFi 6 de ultima generatie, atat frecventa de 5 GHz, cat si cea de 2,4 GHz sunt actualizate la cea mai recenta generatie. Smart Connect combina benzile de 2,4 GHz si 5 GHz intr-un singur SSID WiFi si ajuta dispozitivele dvs. sa aleaga in mod inteligent cea mai buna banda disponibila, care are semnalul mai puternic si viteza mai mare. Acest lucru face ca dispozitivele dvs. sa functioneze intotdeauna in mod optim atunci cand va plimbati prin casa.

Specificatii tehnice


  • Specificatii
    • Dual Band
      Da
    • Tip Antena
    • Porturi Lan/Wan
    • Compatibil 3g/4g
      Nu
    • Porturi USB
      Nu
    • Standarde Wireless
      802.11 a/b/g/n/ac/ax
    • ADSL
      Nu
    • Dimensiuni
      208.8 × 171.6 × 41.7 mm
    • Altele
      Greutate: 1.1 Kg

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.