Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Router wireless Tenda Nova MW5 AC1200 Mesh router 3-pack

Cod:

Tenda MW5 (3-pack)


Cod intern: #352513

  • Distribuie pe:
577,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: Nu este in stoc


Garantie: 24 luni


Livrare gratuita


Descriere Router wireless Nova MW5 AC1200 Mesh router 3-pack de la Tenda

Tenda AC1200 Whole Home Mesh WiFi System, MW5S(3-PACK); Standard and Protocol: IEEE 802.3, IEEE 802.3u; Port: Mesh5: 2 x 10/100/1000Mbps Ethernet ports, 1* WAN/LAN port, 1* LAN port; Mesh3f: 2 x 10/100Mbps Ethernet ports; 1* WAN/LAN port; 1* LAN port; Antenna: Mesh5: 2 x 3 dBi built-in omni-directional antennas/ Mesh3f: 2 x 3 dBi built-in omni- directional antennas; Wireless Standards: 5 GHz: IEEE 802.11ac/a/n, 2.4 GHz: IEEE 802.11b/g/n; Data Rate: 5GHz: 867 Mbps/ 2.4GHz: 300 Mbps; Frequency: Simultaneous dual band 2.4 GHz and 5 GHz;

Sistem Wireless MW5S




Modelul Tenda nova MW5s este un sistem WiFi integrat, destinat gospodăriilor mai mari, cu servicii de bandă largă de 100 Mbps sau mai mare. Realizat de tehnologia Tenda, fiecare nod se conectează automat la celălalt, creând o retea distribuită în întreaga dvs. locuintă. MW5s acoperă până la 325 de metri pătrati. Nodul principal are porturi gigabit, beneficiază la maximum de serviciile dvs. de bandă largă de 100 Mbps sau mai mult si asigură redarea netedă a videoclipurilor de 4K. Și nodul secundar de perete se conectează automat la reteaua Mesh existentă, cu configuratie pre-pereche, făcând configurarea o briză.








Functionează bine cu bandă largă de mare viteză


Cu 2 porturi gigabit incluse, MW5s beneficiază cel mai mult de serviciile dvs. de bandă largă de mare viteză care vin în casa dvs.







Acoperă până la 325 metri pătrati


Realizat cu tehnologia retelei Tenda, fiecare nod se conectează automat la celălalt, creând o retea distribuită în întreaga dvs. locuintă. Un pachet de 3 cu nova MW5s acoperă până la 325 metri pătrati. Extinde reteaua WiFi în viitor, pur si simplu prin adăugarea de noduri.




Functionarea automată face ca configurarea să fie o briză

Toate nodurile sunt livrate pre-pereche chiar din cutie, ceea ce face sistemul usor de configurat si o alegere ideală pentru acoperirea WiFi acasă.




Două amplificatoare externe de putere pentru fiecare bandă pentru a îmbunătăti acoperirea WiFi


Două amplificatoare externe de putere utilizate atât pe benzile de 2,4 GHz, cât si pe cele de 5 GHz ale nodului primar, pentru a spori puterea semnalului si a capacitătii de receptie, ajutând MW5s să depăsească traseele obisnuite.






Antene încorporate în bandă dublă pentru o excelentă capacitate de penetrare a peretelui


Cu functii care optimizează benzile de 2,4 GHz si 5 GHz, sistemul nova MW5s ajustează automat ratele de date atunci când functionează în spatele mai multor pereti.






Optimizarea RF pentru o performantă excelentă de penetrare a peretelui


Prin optimizarea circuitelor de potrivire si prin aplicarea tehnologiei Maximal Ratio Combination (MRC), nova MW5s îmbunătăteste dramatic transmisia WiFi, crescând penetrarea peretelui si distribuind o acoperire WiFi mult mai largă.



Tehnologia beamforming concentrează semnalul pentru o mai bună penetrare a peretelui


Realizat de tehnologia Beamforming, nova MW5s proiectează un semnal WiFi mai puternic în directia în care sunt localizate dispozitivele. În loc să transmită doar semnale într-o zonă extinsă, Beamforming-ul Tenda concentrează semnalul si îl directionează direct către tintă.






Functionarea automată face ca configurarea să fie o briză


Toate nodurile sunt livrate pre-pereche chiar din cutie, ceea ce face sistemul usor de configurat si o alegere ideală pentru acoperirea WiFi acasă.



 


Suporta pana la 60 de dispozitive


Combinând cipul principal de 1 GHz cu tehnologia MU-MIMO, nova MW5s comunică simultan cu mai multe dispozitive, asigurând o conexiune la internet fără întârziere atunci când activati modul orientat pe capacitate utilizând aplicatia.



Specificatii tehnice


  • Specificatii
    • Dual Band
      Da
    • Tip Antena
    • Porturi Lan/Wan
    • Compatibil 3g/4g
      Nu
    • Porturi USB
      Nu
    • Standarde Wireless
      802.11 a/b/g/n/ac
    • ADSL
      Nu

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.