Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Router Tenda 4G05, Single Band 300 Mbps, 4G LTE, Negru

Cod:

4G05


Cod intern: #2540299

  • Distribuie pe:
241,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 36 luni


Cost livrare in Bucuresti: Gratuita
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Router 4G05, Single Band 300 Mbps, 4G LTE, Negru de la Tenda

Creaza o retea Wi-Fi oriunde ai fi cu semnal din retelele mobile 4G

Compatibilitate cu SIM cardurile de la o multitudine de operatori

4G05 este compatibil cu SIM cardurile de la operatorii de retele mobile din peste 100 de tari iar lista de APN-uri este actualizata periodic. Routerul dispune de functia Auto APN si este compatibil cu operatorii virtuali, oferind o flexibilitate superioara la utilizare.

Nu necesita configurari. Plug & Play.

Routerul se conecteaza la sursa de energie electrica apoi se insereaza cardul nono-SIM, dispozitivul incepand sa functioneze fara a fi nevoie de setari complicate iar dvs. sa va bucurati de semnal Wi-Fi de mare viteza si stabil. De asemenea, 4G05 permite realizarea conexiunilor prin cablu necesare diverselor dispozitive, precum laptop-urile, asigurand o flexibilitate superioara si o utilizare confortabila.

Viteza de transfer Wi-Fi de pana la 300 Mbps si acces simultan pentru pana la 32 de utilizatori

Echipat cu 2 antene externe 4G de inalta performanta si optimizat pentru tehnologia LTE, routerul asigura viteze de pana la 150 Mbps pentru retelele 4G. De asemenea, cele 2 antene Wi-Fi omnidirectionale si tehnologia MIMO, utilizate in constructia lui 4G05, permit realizarea unor conexiuni fara fir cu rate de transfer de pana la 300 Mbps si semnal stabil pentru multiple dispozitive, pentru o experienta deosebita in accesarea wireless a datelor.

Monitorizarea retelei 24/7 pentru o conexiune Wi-Fi stabila

4G05 asigura o conectivitate Wi-Fi stabila in permanenta. Routerul monitorizeaza starea retelei in mod continuu si face ajustari in mod rapid, in situatii anormale, astfel incat utilizatorii sa se bucure de un semnal stabil si sa aiba o experienta placuta de utilizare.

Permite alimentarea cu energie electrica de la baterii externe, pentru o flexibilitate superioara

Routerul poate fi alimentat atat cu energie electrica la 5V sau 9V, utilizand un adaptor de curent, cat si de la o baterie externa. Este o solutie excelenta pentru diverse situatii, in vile, sali de conferinta, puncte de vanzare mobile sau temporare si vehicule recreationale. 4G05 asigura conectivitate Wi-Fi de mare viteza chiar atunci cand alimentarea cu energie de la retea este indisponibila sau cand temperaturile sunt extreme, router-ul functionand la temperaturi de la -5°C pana la 45°C.

Continutul pachetului:

Router 4G LTE, alimentator energie electrica, cablu Ethernet, ghid instalare rapida.

Specificatii tehnice


  • Model
    • Model
      4G05
  • Specificatii tehnice
    • Porturi
      1 x LAN
      1 x Slot Nano SIM
      1 x WAN / LAN
    • IP
      IEEE 802.11b
      IEEE 802.11g
      IEEE 802.11n
    • Dimensiuni
      12.7 x 9 x 2.6 cm
    • Altele
      Wi-Fi vizitator
      Modificare nume și parola Wi-Fi
      Programare funcționare Wi-Fi

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.