Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Scaun auto Sparco Scaun auto SK900I Negru/Albastru

Cod:

T-MLX41487


Cod intern: #2411140

  • Distribuie pe:
585,69 lei TVA inclus

Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Livrare gratuita


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Scaun auto Scaun auto SK900I Negru/Albastru de la Sparco

Protejati-va copilul si oferiti-i siguranta de care are nevoie cu scaunul Sparco SK900I


Unul dintre primele lucruri pe care trebuie sa le faceti atunci cand se naste un copil este sa le cumparati un scaun auto pentru copii, fara acesta, nu puteti conduce in siguranta cu copilul in masina. In primii ani de viata, copiii vor avea intotdeauna nevoie de o varietate de articole diferite (haine, incaltaminte, paturi, jucarii), dar scaunul auto pentru copii este pur si simplu esential.
Tinand cont de numarul mare de scaune disponibile pe piata, cu diferite modele si tipuri etc., alegerea unuia dintre numeroasele scaune auto pentru bebelusi puse la vanzare poate deveni rapid o sarcina dificila. Primul lucru pe care ar trebui sa va concentrati atunci cand cautati scaune auto pentru copii sunt urmatoarele caracteristici cheie: grup, greutate, varsta si sistem de ancorare.
Daca doriti sa cumparati online un scaun auto pentru copii, va rugam sa rasfoiti gama Sparco de scaune de calitate superioara. Aici, in gama noastra proiectata de experti, veti gasi cu siguranta scaune de siguranta pentru copii care se vor potrivi nevoilor si cerintelor copilului dvs. si vor face ca calatoria in masina sa fie mai confortabila si mai sigura.
Atunci cand vorbim despre siguranta in masina sau chiar despre scaunele auto pentru bebelusi cu un bun raport calitate / pret, marca Sparco este unul dintre primele lucruri care imi vine in minte. Scaunele Sparco sunt utilizate pe scara larga in lumea motorsportului - peste 300 de echipe de la F1 la Karting au ales acest brand. Acest standard si cererea de calitate vorbesc de la sine. De aceea, daca trebuie sa cumparati un scaun auto pentru copii, va recomandam sa acordati o atentie deosebita scaunelor pentru copii Sparco. Linia lor de scaune auto pentru bebelusi a mostenit toate caracteristicile excelente precum calitatea, un nivel ridicat de protectie si credibilitate din ofertele lor de produse pentru soferii adulti. Acestea ofera unele dintre cele mai bune optiuni daca sunteti in cautarea de scaune auto pentru bebelusi de calitate, la o valoare cu adevarat excelenta pentru bani.

Detalii produs
Model SK900I
Material Plastic /Poliester /Poliester perforat
Culoare Negru / Gri, Negru/Rosu, Negru/Albastru
Greutatea copilului 22-36 kg
Potrivit pentru vehicule ISOFIX
Centuri de siguranta independente pentru copii 3 puncte
Certificat ECE R44/04
Producator SPARCO
Greutate 4,75kg

Specificatii tehnice


  • Model
  • Specificatii
    • Greutate bebe
      22 - 36 kg
    • Omologari
      R44
    • Dimensiuni
      46 x 48 x 37 cm
    • Greutate
      4,75kg
    • Altele
      centură suplimentară cu cataramă
      cotiere confortabile
      material de tapițerie în două straturi
      spătar pliabil, ușor de transportat
      suport practic și ascuns pentru pahare pe ambele părți

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.