Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Scaun Gaming Gaming chair RGB Darkflash RC650 Negru

Cod:

26303


Cod intern: #2049335

  • Distribuie pe:
782,99 lei TVA inclus

Disponibilitate: In stoc depozit


Cost livrare: 15,20 lei
(costul include kg suplimentare, in limita a 6 kg) (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Scaun Gaming Gaming chair RGB Darkflash RC650 Negru de la Darkflash

Scaun gaming Darkflash RC650 RGB

Petreci mult timp la computer? Se întâmplă să dedici ore lungi jocurilor? Ai grija de confortul tau si ia-ti un scaun de gaming confortabil! RC650 de la Darkflash este echipat cu un scaun moale și un spătar special conturat, care vă va permite să mențineți poziția corectă în timpul duelurilor ulterioare. Vă permite să vă înclinați până la 150° și, de asemenea, vă permite să reglați înălțimea și cotierele. Fotoliul are, de asemenea, o bază largă și robustă, cu roți rezistente cu diametrul de 60 mm.

 

Design ergonomic

Asigură-ți confortul la care visezi în timpul următorului tău joc. Spătarul conturat al scaunului oferă suportul necesar coloanei vertebrale și vă permite să mențineți poziția corectă la computer. Gata cu durerea si oboseala! RC650 are, de asemenea, un scaun moale, care este realizat din spumă de înaltă densitate pentru un confort incredibil.

 

Baza stabila

Bucurați-vă de un nivel ridicat de siguranță – chiar și în timpul unui joc extrem de interesant. Scaunul RC650 este echipat cu o baza lata de 350 mm, care indeplineste standardele BIFMA si garanteaza stabilitatea necesara. De asemenea, sunt de remarcat rotile din nailon cu diametrul de 60 mm, care se remarcă prin durabilitatea lor excepțională și vă permit să vă deplasați fără efort pe aproape orice suprafață.

 

Opțiuni multiple de ajustare

Personalizează scaunul de gaming pentru a se potrivi nevoilor tale și fă-l și mai confortabil. RC650 vă permite să reglați cotierele în 2 planuri și vă permite, de asemenea, să vă înclinați de la 90° la 150°. Reglați-l pentru a vă simți confortabil! De asemenea, puteți regla înălțimea scaunului cu o pârghie specială. Mecanismele folosite garanteaza stabilitatea si siguranta necesara indiferent de setarea aleasa.

 

Design încântător

Ai grijă de atmosfera unică din zona ta de joc. Scaunul RC650 se distinge prin iluminarea de fundal RGB colorată, care îi conferă un caracter fantastic de gaming. De asemenea, îl puteți ajusta în funcție de preferințele dvs. cu telecomanda inclusă. Acum puteți obține cu ușurință efecte vizuale uimitoare! În plus, scaunul este finisat cu piele sintetică de înaltă calitate, care este plăcută la atingere și arată incredibil de elegant.

Marca Darkflash
Model RC650
Tip de spumă Spate: bumbac cu o densitate de 24;
Scaun: bumbac;
Structura Cadru de fier cu o grosime de 1,5 mm
Tapiţerie PU piele
Cotiere 2D
Reglarea cotierelor Sus jos stanga dreapta
Raza de pivotare 90° – 150°
Tipul mecanismului de înclinare 19 Mecanism Tavă (fluture).
Clasa de ridicare pe gaz 100 Clasa 3
Iluminare din spate RGB
Baza 350 mm, nailon
Diametrul roților 60 mm

Specificatii tehnice


  • General
    • Pernita lombara
      Da
    • Pernita cap
      Da
    • Culoare
      Negru
    • Altele
      Dimensiuni 69x54x128-138

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.