Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Scaun Gaming Diablo X-Ray Kids Size Negru/Rosu

Cod:

X-RAYSCZCZE


Cod intern: #1858868

  • Distribuie pe:
935,99 lei TVA inclus

Disponibilitate: Nu este in stoc


Garantie: 24 luni


Cost livrare: 15,20 lei
(costul include kg suplimentare, in limita a 6 kg) (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Descriere Scaun Gaming X-Ray Kids Size Negru/Rosu de la Diablo

SCAUN BIROU COPII X-RAY Kids Size: 

Primul scaun de birou pentru copii până la 150 cm

Copii îl adoră, iar părintii îl prețuiesc pentru ergonomie!

Stilat și comod. Figura sa musculară creează o impresie puternică, iar tapițeria sportivă neagră și roșie din piele ecologică respirabilă este plină de emoții. Efectul Diablo spectaculos este completat de logotipuri brodate în versiunea albă ca zăpada.

Anume așa arată scaunul pentru copii, care impresionează de la prima vedere și transformă o cameră obișnuită într-un loc perfect pentru a studia!

… și dacă vorbim despre ergonomie!

Scaunul rotativ X-RAY este primul model de pe piață, cu un design și dimensiuni perfect potrivite pentru copii de până la 150 cm înălțime!

Datorită acestui fapt, X-RAY oferă un confort neobișnuit celor mai tineri, protejează eficient spatele și reduce riscul de defecte ale coloanei vertebrale.

Dar mai concret? Poftim!

Scaunul pentru copii X-RAY are un pachet de soluții inovatoare, precum spumă HR hiper elastică, tetieră modernă și pernă lombară tip X-Pillow ™, tapițerie HDS-AIR ™ respirabilă, spătar reglabil cu opțiunea de balansare sigură (Tilttech ™ Butterfly), cotiere reglabile și stabile.

Timpul pentru detalii:

RayVision™ Design

Captează atenția!

Scaunul pentru copii Diablo impresionează prin musculatura din față și din spate. Datorită stabilității spătarului, fotoliul este mai masiv prin urmare, și mai impresionant!

Confort la maxim!

Tetiera, perna lombară excelentă plus spumă HR super-elastică. Datorită ei scaunul X-RAY se adaptează imediat la silueta și greutatea utilizatorului, oferind și mai mult confort!

Tapițerie respirabilă HDS-AIR™ din piele ecologică HQ

… relaxare pentru spate

Tapițeria confecționată din material rezistent la uzură și plăcut iar piele ecologică HD menține elasticitatea și tensiunea corespunzătoare datorită firelor de nilon (țesături Nylon LV3).

Materialul perforat sau „respirabil” garantează că tapițeria va proteja eficient de supraîncălzire chiar și în zilele toride.

Tetiera și perna lombară X-Pillow ™

Suport profilat pentru cap și spate

Tetiera și perna lombară sunt umplute cu spumă hiper-elastică HR și acoperă materialul aerisit cu piele ecologică perforată.

 

Datorită tetierei și pernei:

  • susține gâtul și coloana lombară;
  • reduce riscul durerilor de spate sau agravarea acestora;
  • protejează coloana vertebrală de dureri;
  • protejează spatele de supraîncalzire.

Spătar Seatech™ HR cu reglare Tilttech™ butterfly

Relaxare în ritm gaming

Spătar lat cu umplutură de spumă și reglare confortabilă: vă permite să ajustati rapid înălțimea ideală a scaunului; permite balansarea plăcută și sigură.

Suplimentar:

  • Funcția Lock permite blocarea unghiului scaunului.
  • Funcția Pivot permite rotirea la 360°.
  • Cotiere reglabile Armtech™ Crossover
  • Relaxare pentru antebrațe și umeri
  • Suplimentar cotiere stabile Armtech™ Crossover cu reglare dreapta-stânga si sus-jos oferă un sprijin solid pentru antebrațe. În același timp, ușurează umerii și ajută la stabilizarea figurii.
  • Reglarea vă permite să ajustați rapid cotierele la înălțimea biroului pentru a asigura poziția recomandată a mâinilor la masă unghi de 90
  • Bază în formă de stea Basetech™
  • Construcția solidă și puternică
  • Scaun elegant cu bază în forma de stea asigură stabilitatea întregii structuri, iar pentru jucătorii mici conferă siguranță la maxim.
  • Roți din cauciuc PFC™360, 5 cm cu funcția Lock&Go

Parchet, pardoseala? Stai fără griji! Pardoseala va respira cu ușurare, deoarece roțile de cauciuc va proteja de zgârieturi vizibile!

Funcția LOCK&GO crește siguranța micilor jucători, deoarece vă permite să blocați și să deblocați roțile doar cu o singură mișcare.

Funcția LOCK&GO – nou pe piață

Funcția LOCK&GO va oferi siguranță copilului Tău protejează copilul de căderi, precum și schimbare poziției scaunului la incorectă. Formează deprinderea copilului de a sta într-o poziție corectă. Datorită acestui fapt, copilul Tău. va fi mai concentrat și atent. Funcția LOCK&GO stabilizează roțile, le deblochează atunci când copilul se ridică de pe scaun.

Specificatii tehnice


  • General
    • Greutate admisa
    • Pernita lombara
      Da
    • Pernita cap
      Da
    • Culoare
      Negru-Rosu
    • Altele
      Tilttech™ Butterfly, Tilttech™ Swing, Tilttech™ Gear, Air Damper™ System

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.