Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Scaun Gaming Diablo X-Ray Normal Size Alb

Cod:

X-RAYLBCZ


Cod intern: #1858876

  • Distribuie pe:
1.233,99 lei TVA inclus

Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Cost livrare: 15,20 lei
(costul include kg suplimentare, in limita a 6 kg) (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Scaun Gaming X-Ray Normal Size Alb de la Diablo

NORMAL SIZE: ALB-NEGRU

Primul scaun pentru jucătorii de până la 180 cm!

Din întunericul diabolic apare partea strălucitoare a puterii, adică primul scaun de joc de pe piață dedicat jucătorilor cu înălțimea de până la 180 cm. Aceasta este o adevărată revoluție, deoarece de la bun început obțineți un suport ergonomic la care nu ați visat niciodată.

Cel mai înalt nivel de comoditate pro-sănătate vă oferă, printre altele tapițeria respirabilă HDS-AIR ™, spumă hiper-rezistentă HR, tetieră X-Pillow ™ și pernă lombară, spătar reglabil cu sistemul Tilttech ™ Butterfly.

Înainte de a verifica detaliile, privește-l din nou!

Tapițeria albă de zăpadă contrastată cu dungi negre îmbracă fața musculară și spatele masiv în noul design al designului RayVision ™. Fiecare țesătură a tapițeriei elegante din piele ecologică exclusivă oferă un fior plăcut de emoții în timpul jocului, iar detaliile sofisticate reflectă atmosfera unică a Diablo. Iar acum citește detaliile!

Scaun special confecționat pentru tine

Interiorul scaunului nostru este umplut cu spumă inovatoare și modernă HR. Structura sa extrem de flexibilă și în același timp elastică va face ca tetiera, perna lombară și spatarul să se adapteze perfect la greutatea corpului.

Tapițerie respirabilă HDS-AIR™

Tapițeria este acoperită cu material perforat ce permite pătrunderea aerului. Această structură „respirabilă” vă va proteja împotriva supraîncălzirii conferă confort chiar și în zilele toride.

Piele ecologică exclusivă HQ - Meriți calitatea Premium

O textură delicată și plăcută la atingere a materialului, care impresionează prin durabilitatea și rezistența la abraziune. Poate vrei mai mult? Da! Datorită țesăturilor puternice din Nylon LV3, tapițeria scaunului Tau va fi întotdeauna corectă!

Tetiera și perna lombară X-Pillow ™

Sprijin și ușurare pentru coloana vertebrală. Setează poziția perfectă și bucură-te de joc. Perna lată a scaunului și reglare confortabilă va face să: ajustati rapid înălțimea potrivită și obțineți opțiunea de balansare plăcută!

Funcții suplimentare:

  • Funcția Lock permite blocarea unghiului de înclinare a scaunului.
  • Funcția Pivot permite rotirea scaunului la 360 grade.

Cotiere reglabile Armtech™ Crossover

Brațele se sprijină pe cotierele Armtech ™ Crossover întărite, ceea ce vă va pune într-o poziție ideală datorită reglării dreapta-stânga și sus-jos.

Bază în formă de stea Basetech™

Baza solidă a scaunului va garanteaza sigurantă, de aceea am echipat modelul X-RAY cu o bază în form de stea, datorită căreia scaunul de joc rămâne stabil - chiar și în timpul balansării.

Roți din cauciuc PFC™360; 5 cm. Roțile de cauciuc asigură mobilitate și funcționare liniștită, precum și siguranța de a nu zgâreia podeaua;

Specificatii tehnice


  • General
    • Greutate admisa
    • Pernita lombara
      Da
    • Pernita cap
      Da
    • Culoare
      Alb
    • Altele
      Tilttech™ Butterfly, Tilttech™ Swing, Tilttech™ Gear, Air Damper™ System

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.