Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Scaun Gaming Next Level Racing Scaun de gamin simulator pentru zboruri Negru/Albastru

Cod:

NLR-S027


Cod intern: #2506099

  • Distribuie pe:
4.745,99 lei TVA inclus

Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Cost livrare: 41,80 lei
(costul include kg suplimentare, in limita a 6 kg) (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Scaun Gaming Scaun de gamin simulator pentru zboruri Negru/Albastru de la Next Level Racing

Cockpit pentru Simulatoarele de zbor Next Level Racing Boeing Flight Simulator: Commercial

 

 

 

00:00
00:00
 

 

 

Proiectat special pentru zbor

Cabina The Next Level Racing Flight Simulator Boeing Commercial Edition a fost proiectata si dezvoltata special pentru utilizatorii de zboruri. Simulatorul de zbor este primul cockpit de zbor care permite diferite configuratii de zbor, toate intr-o singura statie. Cu diferite componente incluse in Flight Simulator, utilizatorul de zbor poate crea o configuratie de zbor comerciala atasand o gama larga de juguri, carme si clapete direct in cabina de pilotaj. Este posibila o configuratie militara cu un design unic de decupaj al scaunului pentru a atasa direct pe stick-ul Hotas, placa de mijloc, oferind o experienta de lupta reala. Pentru aviatia generala, sunt prevazute mai multe placi adaptoare pentru a asigura compatibilitatea incrucisata a electronicelor de pe piata pentru a fi atasate direct la cockpit. Utilizatorii spatiului pot utiliza tava pentru tastatura si mouse inclusa pentru a atasa cele doua joystick-uri si pentru a avea tastatura si mouse-ul la indemana pentru cea mai reactiva experienta de joc. Pe baza configuratiei de zbor a utilizatorului, locatia de montare a suportului pentru tastatura poate fi atasata direct la cabina de pilotaj in mai multe locatii. *The Next Level Racing® Flight Simulator Boeing Commercial Edition Cockpitul este conceput special pentru a avea Thrustmaster® TCA Yoke Pack Boeing Edition montat direct pe cockpit cu o pozitionare reala a perifericelor pentru cea mai realista experienta de simulare a zborului. 

 

 

Gama larga de ajustari

Construit pentru a se potrivi diferitilor utilizatori, Flight Simulator Boeing Commercial Edition ofera o gama larga de ajustari. In diferite categorii de zbor, cabina Flight Simulator ofera posibilitatea de reglare in diferite componente, cum ar fi bratele laterale cu reglare laterala de 300 mm si reglarea inaltimii de 75 mm pentru a obtine ergonomia perfecta a zborului pentru utilizator. Stalpul central al simulatorului de zbor ofera o ajustare a inaltimii de 150 mm pentru pozitia Jugului sau a accesoriului tavii pentru tastatura. Pentru utilizatorii militari si de elicoptere, stalpul Hotas central permite o gama de 30 mm de reglare a inaltimii pentru a asigura pozitionarea corecta pentru utilizatori de diferite dimensiuni. Mai multe componente, cum ar fi bratul de zbor si placa carmei, ofera o ajustare a unghiului de maxim 21,5 grade pentru a se ajusta si la pozitionarea preferata a utilizatorului. Scaunul cabina de pilotaj Flight Simulator vine cu un glisor pentru scaun atasat si un spatar inclinabil pentru ajustari rapide ale distantei si unghiului pentru a satisface utilizatorii de diferite dimensiuni. 

 

 

Completeaza-ti experienta Boeing

The Next Level Racing® Flight Simulator Boeing Commercial Edition permite comunitatii Boeing sa interactioneze cu o marca pe care o iubeste si sa interactioneze cu comunitatea in crestere a simularii de zbor. Scaunul este acoperit cu un material din tesatura de lana artificiala pentru a semana cu un sezlong Boeing Commercial Flight si ofera o experienta de zbor confortabila pe distante lungi. Pentru o experienta vizuala a marcii, logo-ul Boeing este brodat pe spatele scaunului de zbor, gravat cu laser pe panourile laterale si au fost adaugate elemente evidentiate Boeing Blue. In cele din urma, Next Level Racing® a colaborat cu Thrustmaster® pentru a asigura o compatibilitate perfecta cu Thrustmaster TCA Yoke Pack Boeing Edition pentru o experienta inspirata in puntea de zbor comercial Boeing. Cu cockpit-urile Boeing Edition, utilizatorii pot experimenta diferitele categorii de aviatie, de la comerciala, militara, aviatie generala si spatiala. 

 

 

Construit cu ajutorul expertilor

De-a lungul anilor, Next Level Racing® a conceput solutii de zbor pentru unele dintre cele mai serioase aplicatii de pe planeta. Suntem mandri ca am furnizat cabine de pilotaj NASA®, Departamentul de Inginerie Aerospatiala a Universitatii Bristol, Australian & Cadetii Fortelor Aeriene Britanice, Saitek®, Oshkosh Air Show, pilotul european al anului James Moon si multe altele. Colaborand cu principalul producator de avioane, Boeing, utilizatorii pot interactiona cu doua produse cu licenta oficiala Boeing - Military Boeing Edition si Commercial Boeing Edition. Next Level Racing® este incantat sa isi transfere progresele in procesele de productie si inovatiile de la simulatoarele de curse existente in industria de simulare a zborului. 

 

 

Experimentati confort in zborurile lungi

Fie in lupta sau peste Oceanul Atlantic pentru o distanta lunga, scaunul de zbor complet dedicat simulatorului de zbor ofera o gama larga de functii pentru un confort sporit. Construit cu spuma de inalta densitate pentru a sprijini utilizatorul pentru ore lungi de zbor. O combinatie de piele PU si acoperire pentru scaun din lana artificiala este utilizata pentru baza si spatarul scaunului pentru a asigura respirabilitatea si longevitatea scaunului in timpul Scaunul dedicat Flight Simulator ofera, de asemenea, un design decupat pentru a asigura cea mai buna pozitie a Joystick-ului intre picioare pentru zborul de lupta Designul unic al scaunului ofera un inclinabil dublu pentru rezistenta suplimentara si unghiuri de reglare fina pentru a se potrivi unei game largi de utilizatori. Scaunul Fight Simulator a fost pozitionat ergonomic pentru a sta la o distanta mai mare pentru pozitionarea utilizatorului peste carmele de zbor.

 

 

Continut pachet

  • Next Level Racing® Flight Simulator Boeing Commercial Edition Frame
  • Scaun de zbor inspirat de Boeing dedicat Next Level Racing®
  • Ham Four Point Next Level Racing®
  • Picioare personalizate Next Level Racing®
  • Buttkicker® Suport adaptor
  • Glisoare pentru scaune
  • Suporturi personalizate pentru Tastatura si mouse Next Level Racing®
  • Perna lombara Next Level Racing®
  • Hardware pentru asamblare cu hardware suplimentar pentru periferice hardware.

 

Produse NLR compatibile:

  • Next Level Racing® Free Standing Single Monitor Stand
  • Next Level Racing® Free Standing Triple Monitor Stand
  • Next Level Racing® Free Standing Keyboard and Mouse Stand
  • Next Level Racing® Elite Free Standing Monitor Stand
  • Next Level Racing® Elite Quad Monitor Stand
  • Next Level Racing® Lockable Castor Wheels
  • Next Level Racing® Floor Mat
  • Next Level Racing® Motion Plus Adaptor (Acest lucru permite ca cockpitul de zbor sa fie compatibil cu platforma Next Level Racing® Motion Plus si Platforma Traction Plus).

Specificatii tehnice


  • General
    • Greutate admisa
    • Pernita lombara
      Nu
    • Pernita cap
      Nu
    • Culoare
      Negru/Albastru
    • Altele
      Dimensiuni: 1530 x 990 x 1220 mm

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.