Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Scaun Gaming Next Level Racing GT Seat Add-on Wheel Stand DD/ Wheel Stand 2.0

Cod:

NLR-S024


Cod intern: #728469

  • Distribuie pe:
3.207,99 lei TVA inclus

Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Cost livrare: 17,10 lei
(costul include kg suplimentare, in limita a 6 kg) (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Scaun Gaming Next Level Racing GT Seat Add-on Wheel Stand DD/ Wheel Stand 2.0 de la Next Level Racing

Supliment GT Seat pentru suport roată DD / suport roată 2.0

Suplimentul Next Level Racing GT Seat este extensia ideală pentru piloții de simulare care au deja un suport de roți adecvat și doresc să-și completeze cabina de pilotaj. Datorită compatibilității sale ridicate cu gama proprie de produse a mărcii și cu diverse platforme de mișcare, scaunul de curse poate fi utilizat flexibil și este potrivit pentru diferite configurații.Cu add-on-ul GT Seat , Next Level Racing furnizează un scaun de curse reglabil, cu cadru și glisier de scaun, care servește ca o extensie pentru cabine de pilotaj profesionale. Periferice, cum ar fi maneta schimbătorului de viteze și frâna de mână, sunt montate ferm folosind consolă pre-găurită. Cadrul robust este realizat din tuburi metalice rezistente și poate fi reglat extensiv pentru o poziție de ședere optimă. Cadrul robust al scaunului de curse este acoperit cu o piele sintetică netedă , care în zona lombară a spătarului într-o imitație de piele de căprioară confortabilă transformă. Datorită reglabilității ridicate a scaunului și a glisorului de dedesubt, utilizatorii au opțiunea de a-și adapta confortabil setările la nevoile și anatomia lor. GT Seat Add-on a fost conceput ca o extensie pentru roata Stand DD și Wheel Stand 2.0 de la Next Level Racing si este compatibil cu o gamă largă de accesorii. În plus, construcția poate fi conectată convenabil la produsul de mișcare al oricărei mărci, ceea ce îmbunătățește semnificativ calitatea simulării cursei. Piloții de zbor pot combina, de asemenea , suplimentul GT Seat cu pachetul de zbor Next Level Racing Combat . Scaunul de curse suportă o înălțime de 120 până la 210 cm și un greutatea maximă de 130 kg . În picioare cauciucate și reglabile pe înălțime a preveni construirea de la alunecarea pe gresie, laminat și alte acoperitoare de podea.

Specificatii tehnice


  • General
    • Greutate admisa
    • Pernita lombara
      Nu
    • Pernita cap
      Nu
    • Culoare
      NEGRU
    • Altele
      Compatibilitate: Suport roți DD / 2.0 Next Level Racing Produse cu platformă Motion Next Level Racing Suport monocontrol monobloc Next Level Racing Suport triplu monobloc Next Level Racing F-GT / GTtrack Combat Flight Pack Next Level Racing Tastatură independentă și mouse mouse Next Level Racing covor de podea Next Level Racing Role pivotante

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.