Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Scaun Gaming Playseat Scaun de gaming PRO Formula Red Bull Racing, Negru

Cod:

RF.00233


Cod intern: #2506093

  • Distribuie pe:
6.599,99 lei TVA inclus

Disponibilitate: Nu este in stoc


Garantie: 24 luni


Livrare gratuita


Descriere Scaun Gaming Scaun de gaming PRO Formula Red Bull Racing, Negru de la Playseat

Continut:

  • Playseat PRO F1 Simulator Seat (Aston Martin Red Bull Racing)
Capacitate maximă de greutate
268,96 lb / 122 kg
Ajustări de înălțime
da
Spătar

33,86"/86 cm (înălțime)
Cotieră
Nu
Rotile
Nu

 



Du-ți experiența de simulare a curselor la următorul nivel cu scaunul simulator Playseat PRO F1 . Având o poziție de conducere joasă, înclinată și licența oficială Aston Martin Red Bull Racing, scaunul simulator este dezvoltat în strânsă colaborare cu piloții și echipele de Formula 1 pentru a oferi o experiență realistă și captivantă. Cu sistemul Playseat ForceLock, se pot aplica forțe extreme pe scaun fără a compromite stabilitatea cadrului din aluminiu. Tehnologia ForceLock permite, de asemenea, ajustări rapide ale pozițiilor scaunului, roților și pedalei pentru a maximiza confortul pentru ore de utilizare. Scaunul este compatibil cu roțile și pedalele de la Logitech, Thrustmaster, Fanatec și altele.

Scaunul PRO F1 prezintă schema oficială de culori mate și logo-urile echipei Aston Martin Red Bull Racing, iar tapițeria din vinil de înaltă calitate este proiectată să arate ca pielea neagră. Conceput să funcționeze cu majoritatea volanelor și seturilor de pedale, alături de console de jocuri video și sisteme de computer, așezat în PRO F1 imersă pe deplin șoferii în senzația curselor de F1.

Sistemul Playset ForceLock
Sistemul de reglare Playseat ForceLock este conceput pentru a oferi fanilor curselor cea mai bună experiență posibilă de simulare. Permite utilizatorilor să ajusteze rapid distanța dintre roțile și pedalele scaunului de curse pentru a optimiza confortul pentru perioade lungi de utilizare. De asemenea, permite aplicarea unor forțe extreme pe cadru fără a se îndoi pentru a oferi o experiență realistă și captivantă.
Aston Martin Red Bull Racing
Scaunul PRO F1 prezintă schema oficială de culori mate și logo-urile echipei Aston Martin Red Bull Racing, iar tapițeria sa de vinil de înaltă calitate este proiectată să arate ca pielea neagră.

Specificatii tehnice


  • General
    • Greutate admisa
    • Pernita lombara
      Da
    • Pernita cap
      Nu
    • Culoare
      Negru
    • Altele
      Dimensiuni: 1400 x 500 x 880 mm
      Greutate: 38 Kg

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.