Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Masa gaming Sharkoon SGD10 Oţel,Negru

Cod:

4044951032938


Cod intern: #1347870

  • Distribuie pe:
1.396,99 lei TVA inclus

Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Cost livrare: 35,15 lei
(costul include kg suplimentare, in limita a 6 kg) (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Masa gaming SGD10 Oţel,Negru de la Sharkoon

SKILLER SGD10 este un birou de gaming robust cu o masă mare pentru plasarea inteligentă a computerului, tastaturii, mouse-ului și monitoarelor. Blatul mesei este, de asemenea, complet acoperit cu un covoraș pentru mouse. O gestionare bine gândită a cablurilor este activată datorită unui canal de cablu care trece în spatele biroului, precum și unui canal pentru un picior de birou și două deschideri în blatul mesei. De asemenea, un suport practic pentru căști poate fi montat în stânga sau în dreapta biroului.
 
Te-am acoperit!
SKILLER SGD10 vine cu un covoraș pentru mouse integrat care acoperă întreaga suprafață a biroului. Prin urmare, un alt covoraș pentru mouse nu mai este necesar. Covorașul mouse-ului poate fi șters cu o cârpă pentru curățare.
Proiectat ergonomic
Dimensiunile blatului de masă al lui SKILLER SGD10 sunt de 160 cm lungime și 80 cm lățime, astfel încât mai multe monitoare pot fi plasate strategic lângă PC, tastatură și mouse. Biroul este, de asemenea, reglabil pe înălțime: poate fi reglat la trei înălțimi folosind șuruburile de pe picioare.
Gestionare inteligentă a cablurilor
Există un canal de cablu de-a lungul spatelui SKILLER SGD10 pentru gestionarea eficientă a cablurilor. Un alt canal de cablu poate fi atașat magnetic pe piciorul stâng sau drept al biroului. Există, de asemenea, deschideri pentru cabluri în partea de sus a biroului.
Stabil Hold
Deoarece SKILLER SGD10 are o construcție robustă din oțel, stabilitatea este întotdeauna asigurată. Acest lucru este susținut suplimentar de picioarele de birou deosebit de mari. Picioarele de nivelare pot fi înșurubate în sus sau în jos pentru reglare.
Extrem de rezistent
SKILLER SGD10 poate suporta o sarcina totala de 100 kg. Prin urmare, pe lângă configurație, se pot pune mult mai multe pe el.

Specificatii tehnice


  • General
    • Greutate admisa
    • Culoare
      Negru
    • Altele
      160 x 80 x 1,8 cm

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.