Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Scaun Gaming ThunderX3 BC1 CAMO Gaming

Cod:

TEGC-1020004.K1


Cod intern: #728577

  • Distribuie pe:
840,99 lei TVA inclus

Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Cost livrare: 8,55 lei
(costul include kg suplimentare, in limita a 6 kg) (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Scaun Gaming ThunderX3 BC1 CAMO Gaming de la ThunderX3

Scaun de joc BC1 CAMO - camo / gri

Scaunul de joc de la ThunderX3 combină o experiență confortabilă de șezut cu un design elegant în optică de carbon și multe variante de culori elegante potrivite pentru fiecare configurare. Cu o husă din piele sintetică premium, căptușeala din spumă de înaltă densitate și materialele respirabile, scaunele confortabile sunt garantate. Materialele de înaltă calitate și construcția stabilă fac ca ThunderX3 BC1 să fie durabil, robust și încărcabil până la 150 kg.Scaunul de jocuri ThunderX3 BC1 este acoperit cu piele sintetica premium într - un elegant cu aspect de carbon și vine într - un design de camuflaj gri. Aspectul elegant se potrivește cu ușurință în orice configurație de jocuri. Designul AIR Tech combină materialele fin perforate și respirabile cu spume de înaltă calitate pentru o circulație ridicată a aerului și un confort plăcut la scaun. Căptușeala groasă de spumă a ThunderX3 BC1 permite sesiuni de joc lungi și confortabile. Dar scaunul de joc nu numai că punctează în ceea ce privește designul și confortul. Baza ThunderX3 BC1 este un cadru de lemn stabil și o structură robustă cu un arc de presiune de gaz Clasa 3. Este proiectat pentru sarcini de până la 150 kg și, prin urmare, este deosebit de robust și durabil. ThunderX3 BC1 poate fi reglată ușor în înălțime și poate fi rotit la 360 °, desigur. Cele Cotierele sunt modelate ergonomic și ușor căptușit și să contribuie la un nivel ridicat de confort. Mecanismul de balansare permite relaxat balansarea între 3 ° și 18 °.

Specificatii tehnice


  • General
    • Greutate admisa
    • Pernita lombara
      Nu
    • Pernita cap
      Nu
    • Culoare
      Gri
    • Altele
      Înălțime totală (cu bază): aproximativ 118 - 128 cm Înălțime scaun (cu bază): aproximativ 47 - 57 cm Înălțime spătar: aproximativ 75 cm Lățime: Lățimea spătarului (înălțimea umerilor): aproximativ 55 cm Lățimea scaunului exterior (cel mai lat punct): aproximativ 50 cm Adâncime: adâncimea totală a scaunului: aproximativ 52 cm

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.