Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Scaun Gaming ThunderX3 YAMA 1 Gaming

Cod:

TEGC-3030001.11


Cod intern: #728649

  • Distribuie pe:
889,99 lei TVA inclus

Disponibilitate: Nu este in stoc


Garantie: 24 luni


Cost livrare: 8,55 lei
(costul include kg suplimentare, in limita a 6 kg) (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Descriere Scaun Gaming ThunderX3 YAMA 1 Gaming de la ThunderX3

Scaun de joc YAMA 1 - negru



Scaunul de joc Thunder X3 combină o experiență ergonomică de șezut cu un design elegant și elegant. Thunder X3 YAMA1 oferă corpului un sprijin fiabil și susține o postură sănătoasă. Spătarul este acoperit cu un material cu plasă de tracțiune care este deosebit de respirabil și confortabil. Numeroasele opțiuni de reglare și în special suportul lombar reglabil asigură un nivel ridicat de ergonomie - chiar și în timpul sesiunilor lungi de joc.Scaunul de jocuri Thunder X3 YAMA1 vine în negru și negru și are un spătar cu tracțiune ochiuri capac . Designul subțire și elegant se potrivește cu ușurință în orice configurație de jocuri. Căptușeala Thunder X3 YAMA1 este concepută special pentru a oferi corpului o prindere sigură în orice moment. Cu zone de îndoire amplasate strategic , tapițeria oferă, de asemenea, corpului un cadru flexibil pentru o experiență de relaxare confortabilă și relaxantă. Designul tapițeriei asigură o ținere fiabilă și susține o postură sănătoasă .Dar scaunul de joc nu numai că punctează în ceea ce privește designul și confortul. Baza Thunder X3 YAMA1 este un cadru din oțel și o structură stabilă cu un arc de presiune de gaz Clasa 4. Este proiectat pentru sarcini de până la 150 kg și, prin urmare, este deosebit de robust și durabil. Thunder X3 YAMA1 poate fi ușor ajustat în înălțime și poate fi de curs rotit cu 360 °. Cele cotiere pot fi ajustate în înălțime și , astfel , se adapteze perfect pentru utilizator. Suportul lombar reglabil și tetiera reglabilă pe înălțime și basculabilă contribuie, de asemenea , la confortul ergonomic ridicat. Mecanismul de balansare permite balansarea relaxată. Spătarul poate fi reglat complet și continuu între 90 ° și 135 °.

Specificatii tehnice


  • General
    • Greutate admisa
    • Pernita lombara
      Nu
    • Pernita cap
      Nu
    • Culoare
      NEGRU
    • Altele
      Înălțime totală (cu bază): aproximativ 118 - 128 cm Înălțime scaun (cu bază): aproximativ 46 - 56 cm Înălțime spătar: aproximativ 74 cm Lățime: Lățimea spătarului (înălțimea umărului): aproximativ 48 cm Lățimea scaunului exterior (cel mai lat punct): aproximativ 50 cm Adâncime: adâncimea totală a scaunului: aproximativ 50 cm

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.