Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Stilou Diplomat Aero volute, cu penita M, aurita 14kt.

Cod:

D-40310015


Cod intern: #926220

  • Distribuie pe:
1.094,59 lei TVA inclus

Disponibilitate: In stoc depozit


Livrare gratuita


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Stilou Diplomat Aero volute, cu penita M, aurita 14kt. de la DIPLOMAT


In anul 1900 Zeppelin a avut primul zbor de testare sub conducerea aeronautica a celor de la Earl von Zeppelin. In urma acestui eveniment, apare pe piata noul design de stilouri Aero.
Aero este fabricat din aluminiu anodizat (strat subtire de oxid de aluminiu care subliniaza natura metalica si ofera rezistenta mare la lumina si raze uv), iar clema se asorteaza perfect cu forma stiloului.
Colectia limitata Aero Volute isi castiga designul unic dintr-un proces cunoscut sub denumirea de hidroformare (imprimare prin imersiune), care permite aplicarea grafica pe corpul instrumentului de scris pentru a crea un unic si uimitor, instrument de scris.
Modelul rotativ alb-negru se realizeaza prin plutirea matritelor pe suprafata unei solutii, apoi prin scufundarea corpului in interior, transferandu-se astfel cerneala pe corp. Stiloul este apoi finisat cu un strat de protectie selectat pentru durabilitate, claritate si a proprietatilor sale de lunga durata.
Varful are un design fin, decupat si este realizat de JoWo din Germania.
Functioneaza pe baza de cartuse standard de cerneala sau cu un convertor (ambele incluse).
Corp din aluminiu.
Finisaje cromate mat.
Ambalat in cutie de cadou metalica.
Stilou cu penita M, aurita 14 kt.

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.