Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Deko Tools Laser Green Level DKLL12TDP02-S1

Cod:

24685


Cod intern: #1310570
5,00 / 0 comentarii

  • Distribuie pe:
Produsul nu mai este activ in oferta PCOne

Iti recomandam alte produse similare din categoria Scule de mana si accesorii

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 0374 477 112.

Descriere Laser Green Level DKLL12TDP02-S1 de la Deko Tools

Nivela laser Deko Tools DKLL12TDP02-S1 folosește un laser verde cu 12 linii, 3x360°, care este perfect vizibil atât în ​​interior, cât și în exterior. Unitatea dispune de asemenea de un sistem de autonivelare cu o alarmă sonoră pentru a asigura o pornire precisă. Precizia de ±0,2 mm/m, o lungime de undă laser de 520 nm și o baterie reîncărcabilă de 4400 mAh sunt avantaje suplimentare ale produsului.

 

Precizie garantată

Apreciezi o abordare profesională a muncii tale? Optează pentru nivelul laser Deko Tools DKLL12TDP02-S1 și facilitează realizarea precisă a lambriurilor, a placajului sau a tapetării. Intervalul de autonivelare al dispozitivului este de ±3°, în plus, alarma sonoră vă va ajuta să evitați greșelile la începutul lucrării. Laserul verde este vizibil chiar și în încăperi luminoase, plus că vă permite să lucrați în aer liber.

 

Chiar mai multe posibilități

Nivela este echipată cu o baterie puternică de 4400 mAh care asigură până la 4 ore de funcționare. Un alt avantaj este telecomanda la o distanță de până la 10 m, care vă va permite să controlați convenabil lucrul nivelatorului. Carcasa dispozitivului este realizata din material solid si este rezistenta la uzura.

 

Inclus

  • Ochelari x1
  • Încărcător
  • Manual de utilizare

Specificatii tehnice



Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Disponibil in culorile:  

Opiniile clientilor despre Deko Tools Laser Green Level DKLL12TDP02-S1

Rating general al produsului:
5
Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.