Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Șurubelniță Wiha cu magazie de biți LiftUp

Cod:

38613


Cod intern: #1192740

  • Distribuie pe:
260,48 lei TVA inclus

Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Cost livrare in Bucuresti: Gratuita
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Șurubelniță cu magazie de biți LiftUp de la Wiha

Șurubelniță cu compartiment electric LiftUp, Phillips, PlusMinus/Pozidriv cu 6 slimBits în blister (38613)

Șurubelnița cu magazie de biți LiftUp electric este însoțitorul ideal pentru fiecare electrician în utilizare mobilă. Depozitul de biți stocat în mâner oferă spațiu pentru 6 simbiți obișnuiți și se mută din magazie prin apăsarea unui buton. Acest lucru asigură îndepărtarea ușoară a bițurilor. Suportul ClicFix dovedit ține toate bițile în siguranță și le blochează în mod fiabil. Această tehnologie face din Bitmagaziner o șurubelniță aplicabilă universal. Suportul de biți pentru magazie oferă, de asemenea, maximul posibil din punct de vedere al siguranței. Atât suportul pentru biți pentru magazie, cât și slimBits-urile incluse sunt certificate conform standardului internațional IEC 60900. SlimBi-urile subțiri, lungi de 75 mm, oferă un acces perfect la șuruburile sau clemele cu arc de zbor joase prin izolația de protecție complet integrată în bit din zona frontală. . Un alt avantaj este capacul rotativ, care asigură o manevrare confortabilă. SlimBits de 6 mm pot fi utilizați numai în suportul de bit slimVario® și suportul de bit slimTorque VDE (sistem de cuplu VDE).

Acest text este tradus automat.

Repere și detalii

  • Biturile Wiha slimBits asigură un acces bun și protejat la șuruburile adâncite. Fără risc de rănire, toate bițile sunt depozitate în siguranță în interiorul mânerului. V AC Suport izolat pentru biți din metal care ține în mod fiabil toate slimBits Numai pentru slimBits de 6 mm Nu se utilizează cu biți C 6.3 și E 6.3.

Livrare

  • 1x fantă electrică slimBit 3,0 mm x 75 mm (34579) 1 fantă electrică slimBit 4,0 mm x 75 mm (34580) 1 fantă electrică slimBit 5,5 mm x 75 mm (34581) 1 fantă electrică slimBit 4,0 mm x 75 mmPH (13 x Phillips 85 mmPH) ) 1x bit slimBit electric Phillips PH2 x 75 mm (34584) 1x bit slimBit electric PlusMinus/Pozidriv SL/PZ2 x 75 mm (34590)
 
 

Specificatii tehnice



Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.