Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Suport pentru biți Wiha 1/4" cu cap de sculă înclinat la 105° și suport cu schimbare rapidă. 165 mm

Cod:

32310


Cod intern: #1192875

  • Distribuie pe:
406,12 lei TVA inclus

Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Cost livrare in Bucuresti: Gratuita
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Suport pentru biți 1/4" cu cap de sculă înclinat la 105° și suport cu schimbare rapidă. 165 mm de la Wiha

Suport pentru biți 1/4" cu cap de sculă înclinat la 105° și suport cu schimbare rapidă.

Ambalat în blister. Potrivit pentru: Pentru bucăți conform DIN 3126, ISO 1173 stil C 6.3 și E 6.3. Material: Carcasa din otel, placata cu crom. Aplicație: Pentru utilizare în aproape orice șurubelniță (alimentată cu baterie); ideal pentru gaurire si prindere/desfacere in locuri greu accesibile, colturi si margini. Suplimentar: Manșonul de blocare acţionat manual asigură o fixare optimă a tuturor inserțiilor de 1/4" precum burghii, burghii și burghii de frezat. Braț de stabilizare, reglabil în 48 de poziții; transmisie cuplului de până la 57 Nm. Design compact, subțire.

Fapte

  • Ieșire: pentru biți conform DIN 3126, ISO 1173, Forma C 6.3 și E 6.3
  • Material: carcasă din oțel, cromat mat
  • Aplicație: Pentru utilizare în aproape toate șurubelnițele (cu baterie); ideal pentru găurire și șuruburi în locuri greu accesibile, colțuri și margini
  • Suplimentar: Manșonul de blocare acționat manual oferă suport optim pentru toate inserțiile de 1/4" ca burghie, burghie și scufundare. Braț de stabilizare în 48 de poziții reglabile, transmiterea cuplului de până la 57 Nm.
 

Specificatii tehnice



Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.