Luni - Vineri 9:00 - 18:00

PAMPERS Splash 5 (pentru apa) 10 buc

Cod:

81668262


Cod intern: #239139

  • Distribuie pe:
56,99 lei TVA inclus

Disponibilitate: In stoc depozit


Cost livrare in Bucuresti: 10,00 lei
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Splash 5 (pentru apa) 10 buc de la PAMPERS

Scutece Pampers Splash 5 (pentru apa) 10 buc
 
Bebelusul dumneavoastra poate acum sa se balaceasca fara nicio grija cu scutecele-chilotel pentru inot Pampers Splashers! Absorbante la interior dar impermeabile la exterior Pampers Splashers nu se umfla in contact cu apa precum scutecele normale, oferindu-i bebelusului dvs. tot confortul necesar indiferent de situatie.
Sistemul special Dual Leak-Guard Barriers al scutecelor Splashers se muleaza etans pe piciorusele copilului, nelasand continutul sa iasa si asigurand astfel o zi de distractie fara griji la piscina sau la plaja. Numai Pampers Splashers sunt prevazute cu o banda elastica in talie care adera pe corp asemenea unui costum de baie si asigura punerea usoara a scutecului chiar si atunci cand bebe nu mai are rabdare. Pentru a scoate scutecul usor, chiar si atunci cand este ud, rupe lateralele si gata! Desenele atractive fac scutecul sa semene perfect cu un costum de baie. Cu Pampers Splashers, o zi la piscina este intotdeauna distractiva.
  • Absorbant la interior - impermeabil la exterior! Scutecele-chilotel pentru inot Pampers Splashers: concepute pentru distractie la piscina sau la plaja 
  • Nu absorb apa si nu se ingreuneaza precum scutecele normale, oferindu-i bebelusului dvs. tot confortul necesar, indiferent daca sunt ude sau uscate 
  • Sistemul special Dual Leak-Guard Barriers se muleaza etans pe piciorusele copilului, nelasand continutul sa iasa 
  • Banda elastica din talie adera pe corp asemenea unui costum de baie 
  • Usor de pus (doar se trag in sus) si de scos (rupi lateralele si gata) 
  • Desenele atractive fac scutecul sa semene perfect cu un costum de baie
 

Specificatii tehnice


  • Specificatii
    • Marime(KG)
    • Nr bucati
      10

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.