Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Directed Senzori de parcare spate 9600K

Senzori de parcare spate Directed 9600K

Cod:

9600K


Cod intern: #154153

  • Distribuie pe:
792,26 lei TVA inclus

Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Livrare gratuita


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Senzori de parcare spate 9600K de la Directed

Parchezi usor si rapid
Poti parca masina cu rapiditate, chiar si pe strazi aglomerate, inguste si in locuri greu accesibile. Intunericul si geamurile fumurii nu mai sunt un impediment la parcare pentru ca nu mai trebuie sa vezi prin luneta. Sistemul este util fie ca esti un sofer priceput sau esti abia la inceput. Afisaj digital cu LED-uri si difuzor incorporat Vizualizezi in permanenta care este distanta in metri pana la cel mai apropiat obstacol prin intermediul display-ului cu 48 de LED-uri si 4 zone de afisare pentru fiecare senzor. Mai mult, esti avertizat si acustic privind pozitia obstacolelor, prin intermediul difuzorului incorporat.

Mai multa siguranta si protectie
Protejezi copiii sau alte persoane care pot trece neasteptat prin spatele masinii, dar si obstacolele aflate sub nivelul lunetei, in timp ce parchezi. Iti feresti masina de posibile zgarieri sau avarieri prin lovire. Economii de timp si bani
Nu mai pierzi timp si bani evitand micile accidente care presupun service, deplasarea la asigurator sau declaratii la politie.

Potrivire perfecta cu orice masina
Senzorii se potrivesc perfect cu orice masina. Se pot monta chiar si pe barele metalice, fara a fi necesara gaurirea acestora. Celulele au design adaptat pentru masinile utilitare si industriale.

Instalare rapida si usoara
Senzorii se instaleaza rapid si usor, fara niciun risc de deterioare a masinii. Nu este necesara demontarea

Specificatii tehnice


  • Model
    • Model produs
      9600K
  • Specificatii
    • Raza de actiune
      0-2m
    • Marci auto compatibile
      Universal
    • Altele
      Instalare fara demontare bara

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.