Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Sistem auto Alpine Multmedia HALO9 ILX-F903D cu ecran de 9" si control smartphone 4x 50W

Cod:

ILX-F903D


Cod intern: #323029

  • Distribuie pe:
3.999,00 lei TVA inclus

Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Livrare gratuita


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Sistem auto Multmedia HALO9 ILX-F903D cu ecran de 9" si control smartphone 4x 50W de la Alpine

SISTEM MULTIMEDIA CU INSTALARE 1DIN SI ECRAN DE 9″

Modelul iLX-F903D Alpine Halo9, ecran cu touch-screen si rezoluție de 9″, pentru orice masina cu spațiu de instalare 1DIN. Ecranul super-subțire include o lumină ambientală albă din partea de jos a LED-ului. Compatibil Apple CarPlay și Android Auto, radio digital DAB +, redare video de pe USB, conexiune Bluetooth, redare audio și multe altele cu acest produs uimitor.

Unghi de afișare reglabil – Puteți regla unghiul de afișare al iLX-F903D, de la +45 grade la -20 grade. După ce ați setat unghiul de afișare, acesta se blochează în timpul instalării pentru a fi stabilizat în timp ce conduceți pe orice tip de teren sau când apasati cu degetul pe afișaj, pentru a controla unitatea.

Înălțime și distanța de afișare reglabile – Înălțimea ecranului poate fi reglată +/- 3 cm față de poziția centrală. De asemenea, puteți regla distanța ecranului fata de bord la maxim 20 mm. După ce înălțimea și distanța sunt selectate, totul se blochează pentru a fi foarte solid.

WhatsApp – Acum disponibil pentru Apple CarPlay și Android Auto! Utilizați WhatsApp pentru a comunica cu prietenii într-un mod sigur și convenabil în timp ce conduceți. Puteți să scrieti mesaje noi sau să folositi Siri, pentru a va citi mesajele în timp ce conduceți.

Waze – Disponibil pentru Android Auto.

Navigatie online cu Apple CarPlay – Când conduceți, Maps vă ajută să găsiți direcția spre destinația dvs. cu ajutorul indicațiilor vocale și a imaginilor noi, ușor de citit. Când se apropie un viraj, vederea se mărește pentru a vă arăta exact pe unde să mergeți. Pe parcurs, semnele și săgețile mari vă ghidează în direcția cea bună și vă informează cât va dura până veti ajunge. Căutați o benzinărie, un restaurant sau o cafenea de-a lungul traseului dvs.? Butoanele noi de pe ecranul de navigare, vă ajută să găsiți rapid locurile cele mai apropiate.

Navigatie online cu Android Auto – Lăsați Google Maps să conducă. Este ușor să ajungeți unde doriti cu navigație gratuită si ghid vocal, informații de trafic, îndrumare cu benzi și multe altele. Fie că este vorba de ecranul telefonului sau de afișajul mașinii, Android Auto a fost conceput pentru mai multa siguranță. Cu obiective tactile mai mari, o interfață simplificată și acțiuni vocale ușor de utilizat, este proiectat să minimizeze distragerea atenției pentru a vă putea concentra pe drum.

Caracteristici tehnice:

Putere amplificata: 4 x 50 W
Advanced Power IC
Afisaj: Ecran capacitiv WVGA de inalta rezolutie de 9 inch
Sistem de iluminare din spate cu LED alb
Tip de control: atingeti, trageti, miscati
Modificare automata a setarilor pentru 2 utilizatori
Proiectare audio de inalta calitate
3 iesiri(4V, fata / spate / subwoofer)
AUX-In: 1 intrare AUX (micro-jack 3,5 mm)
Interfata pentru afisarea vehiculelor (conexiune UART)
Conectarea camerei RCA
Reglarea liniei de ghidare a camerei
Mod simplu de afisare
Visual EQ
Ajustarea contrastului live
Limba de meniu: 24 de limbi (pentru AV / Bluetooth),
Ceas
Dimmer automat
Cod de securitate antifurt
Firmware Updatabil
Putere antena de alimentare
Remote Turn-On
Intrare HDMI (este necesar conectorul HDMI Alpine Special)

Manual

 

Specificatii tehnice


  • Model
    • Model
      ILX-F903D
  • Tuner FM
    • Presetari post FM
      12
    • Presetari post MW
      6
    • Presetari post LW
      6
    • RDS EON
      Da
  • Amplificator
  • Altele
    • Interfata USB
      Da
    • Bluetooth
      Da
    • Dimensiuni
      178 x 50 x 160 mm

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.