Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Intrerupator touch Avatto ZTS02-EU-W2 Smart Light Switch ZigBee 2 Way TUYA Alb

Cod:

30784


Cod intern: #2298517

  • Distribuie pe:
61,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 12 luni


Cost livrare in Bucuresti: 10,00 lei
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Intrerupator touch ZTS02-EU-W2 Smart Light Switch ZigBee 2 Way TUYA Alb de la Avatto

Comutator tactil ZigBee Avatto ZTS02-EU-W2 2 Way TUYA (alb)

Comutatorul tactil Avatto ZTS02-EU-W3 va fi perfect pentru casa ta inteligentă. Iti permite sa aprinzi si sa stingi lumina in mod convenabil, iar datorita compatibilitatii cu aplicatia TUYA / Smart Life iti permite sa controlezi iluminarea de la distanta. De asemenea, puteți controla dispozitivul cu Amazon Alexa și asistenții vocali Google Assistant. Comutatorul se remarcă și prin rezistența la apă și prin designul elegant și minimalist. Produsul este echipat cu 3 butoane și acceptă protocolul de comunicare ZigBee 3.0 - pentru funcționarea sa corectă este necesar un hub ZigBee suplimentar (nu este inclus).

Avatto/ZTS02-EU-W3/3

Control de la distanță cu aplicația

Nu sunteți sigur dacă ați stins lumina înainte de a pleca de acasă? Nu trebuie să te mai întrebi - tot ce trebuie să faci este să iei telefonul tău! Comutatorul este compatibil cu aplicația TUYA / Smart Life, astfel încât să poți aprinde sau stinge iluminarea de la distanță de pe smartphone. De asemenea, obțineți capacitatea de a crea cronometre și programe de lucru pentru dispozitivele dvs. De obicei te trezești la 7 dimineața și te culci la 23:00? Setați lumina astfel încât să se aprindă și să se oprească automat în aceste momente.

Avatto/ZTS02-EU-W3/6

Chiar mai multe posibilități

Aplicația oferă mult mai multe posibilități. De exemplu, vă puteți conecta dispozitivele și le puteți controla în grupuri. De asemenea, este posibil să împerechezi comutatoarele cu alte dispozitive pentru a crea scene inteligente. De exemplu, folosește un senzor de mișcare suplimentar și fă ca lumina să se aprindă automat când intri în casă! De asemenea, puteți partaja dispozitivele cu alți membri ai familiei, astfel încât aceștia să le poată controla și de pe smartphone-ul lor.

Avatto/ZTS02-EU-W3/7

Control vocal

Ți-ai ocupat mâinile în timp ce gătești și ai nevoie de lumină suplimentară? Sau poate ești întins într-un pat confortabil și vrei să stingi lumina? Nicio problemă - comutatorul Avatto este compatibil cu Google Assistant și Amazon Alexa. Așa că îl puteți controla cu comenzi vocale! Acum este nevoie doar de câteva cuvinte pentru a aprinde sau stinge rapid iluminarea.

Avatto/ZTS02-EU-W3/5

Design îmbunătățit

Comutatorul se caracterizează printr-un design elegant, minimalist - va completa perfect orice aranjament. Datorită designului simplu, este, de asemenea, foarte ușor de curățat - doar ștergeți-l de praf din când în când. De asemenea, se distinge prin durabilitate ridicată și rezistență la decolorare, zgârieturi și alte tipuri de daune. În plus, întrerupătorul este rezistent la apă - îl puteți instala în siguranță în baie. Dispozitivul a fost echipat și cu o lumină de fundal care poate fi pornită sau oprită în orice moment.

Avatto/ZTS02-EU-W3/2

Asamblare ușoară - funcționare plăcută

Instalarea dispozitivului nu vă va cauza probleme și nu va dura prea mult timp. De asemenea, puteți utiliza două întrerupătoare pentru a controla o lampă - o astfel de soluție va fi perfectă, de exemplu, pentru scări. Datorită acestui lucru, puteți aprinde cu ușurință lumina de la parter și o puteți stinge când urcați la etaj! În plus, butoanele produsului sunt foarte plăcute la atingere și permit o operare convenabilă. Notă: pentru instalarea corectă a comutatorului, este necesar un fir neutru.

Avatto/ZTS02-EU-W3/4

Producător avato
Model ZTS02-EU-W2
Culoare alb
Numărul de butoane 2
putere nominală 800W/canal
curent nominal 10A
tensiune de intrare AC 110-240V, 50/60Hz
Consumul de energie în modul standby 0,45 W / 0,1 mA
Material ABS
Material panou Geam securizat
Dimensiuni 86 x 86 x 33 mm
Sisteme suportate iOS 8.0, Android 4.0 și versiuni ulterioare
App TUYA / Smart Life
Compatibilitate Amazon Alexa, Google Home, Yandex Alice, SmartThings
Protocolul ZigBee ZigBee 3.0

Specificatii tehnice



Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.