Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Avatto Modul de comutare inteligenta ZigBee N-ZWSM01-2 TUYA

Cod:

30862


Cod intern: #2298598

  • Distribuie pe:
61,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc magazin limitat


Garantie: 24 luni


Cost livrare in Bucuresti: 10,00 lei
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Modul de comutare inteligenta ZigBee N-ZWSM01-2 TUYA de la Avatto

Modul Smart Switch ZigBee Avatto N-ZWSM01-2 TUYA

Comutatorul în conductă de la Avatto vă va permite să controlați convenabil iluminatul din casa dvs. Este compatibil cu aplicația TUYA / Smart Life, așa că o puteți controla de la distanță. Funcționează și cu asistenții vocali Amazon Alexa și Google Assistant. În același timp, produsul este foarte ușor de instalat. Creați programe de lucru, setați cronometre și partajați dispozitivele cu ceilalți membri ai familiei - cu Avatto vă puteți lua rămas bun de la limitări! Comutatorul este cu 2 canale și acceptă protocolul de comunicație ZigBee 3.0 - pentru funcționare este necesar un gateway ZigBee suplimentar (vândut separat).

Avatto/N-ZWSM01-2/7

Control de la distanță cu o aplicație

Nu sunteți sigur dacă ați stins lampa înainte de a pleca la serviciu? Acum o poți face cu smartphone-ul tău! Comutatorul Avatto este compatibil cu aplicația TUYA / Smart Life, astfel încât puteți controla lumina de la distanță - doar câteva clicuri! Vrei ca și restul gospodăriei să poată controla iluminatul de la distanță? Nicio problemă - aplicația vă permite să partajați dispozitivele selectate.

Avatto/N-ZWSM01-2/8

Obțineți și mai multe opțiuni

Ajustați iluminatul din casa dvs. la stilul dvs. de viață. Aplicația vă permite să utilizați cronometre și să setați programe de funcționare pentru aparatele selectate - faceți ca lumina să se stingă automat la ora 23:00 când mergeți la culcare și să se aprindă la ora 7:00 când vă treziți. De asemenea, puteți conecta produsul cu alte dispozitive sau senzori și puteți crea o scenă inteligentă. De asemenea, este posibil să grupați controlul mai multor comutatoare în același timp.

Avatto/N-ZWSM01-2/1

Instalare simplă - funcționare fără probleme

Comutatorul este foarte ușor de instalat - nu vă va cauza probleme și nu va dura prea mult timp. În plus, puteți opera cu ușurință o lampă cu 2 întrerupătoare - o astfel de soluție este grozavă, de exemplu, lângă scări. Aprindeți convenabil lumina de la primul etaj și stingeți-o la primul etaj - astfel încât să puteți urca în siguranță la etaj și să evitați un accident!

Avatto/N-ZWSM01-2/2

Compatibilitate cu asistenții vocali

Eliberează-ți mâinile și bucură-te și de mai multă libertate. Comutatorul este compatibil cu Google Assistant și asistenții inteligenți Amazon Alexa. Aceasta înseamnă că vă puteți controla iluminarea cu vocea! Acum ai nevoie doar de câteva cuvinte pentru a aprinde sau stinge luminile, de exemplu. Stai întins în pat și vrei să stingi lampa, dar nu ai telefonul la îndemână? Lansați o comandă simplă și urmăriți cum se ajustează iluminarea în funcție de dvs.!

Avatto/N-ZWSM01-2/6

Marca Avatto
Model N-ZWSM01-2
Culoare alb
Numărul de canale 2
Voltaj AC 100-240 V 50/60 Hz
Max. sarcină LED 2 x 150 W / 2 x 5 A
Frecventa de operare 2.405-2.480 GHz IEEE 802.15.4
Temperatura de Operare De la -10°C la 40°C
Protocol de comunicare ZigBee 3.0
Gamă Până la 100 m
Dimensiuni 39,2 x 39,2 x 18 mm
Grad de protecție IP20
App AL TĂU / Viața inteligentă
Compatibilitate Amazon Alexa, Google Home

Specificatii tehnice


  • Emag
    • Tip produs
    • Utilizat pentru
    • Tip conectare
    • Conectivitate
      Wireless
    • Culoare
      Alb

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.