Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Telecomanda universala BroadLink RM4C Pro, WiFi, Control Voce, Inlocuieste toate celelalte telecomenzi, Negru/Alb

Cod:

026184


Cod intern: #1272210

  • Distribuie pe:
99,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Cost livrare in Bucuresti: 10,00 lei
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Telecomanda universala RM4C Pro, WiFi, Control Voce, Inlocuieste toate celelalte telecomenzi, Negru/Alb de la BroadLink

Telecomanda universala cu infrarosu BroadLink RM4C Pro iti va permite sa controlezi de la distanta diverse dispozitive IR din locuinta ta. Este compatibil cu echipamente de la multi producatori si il puteti asocia si cu asistentul inteligent Google sau Alexa. Produsul este usor de utilizat, functioneaza intr-o gama de 360° si suporta frecvente de 315/433 MHz. Stocheaza coduri IR in cloud. Mai mult decat atat, aplicatia speciala Broadlink ofera un control convenabil al dispozitivelor.

 

Compatibilitate larga

Cu telecomanda BroadLink RM4C Pro puteti controla in mod convenabil aproape toate dispozitivele IR. Produsul suporta televizoare, echipamente audio si chiar ventilatoare. In acelasi timp, este compatibil cu cele mai populare marci, cum ar fi Sony, Samsung, Panasonic si Philips, de exemplu. Deci, nu trebuie sa va faceti griji ca nu functioneaza corect cu dispozitivele dvs.

 

Control de la distanta si creare de programe

Telecomanda functioneaza cu aplicatia dedicata Broadlink si ofera multe posibilitati de control de la distanta al dispozitivelor dvs. Nu numai ca le puteti activa si dezactiva de la distanta, puteti seta, de asemenea, cronometre si programe pentru ele. Si asta nu e tot! Creati scenarii intregi pentru anumite dispozitive si puneti-le sa porneasca in situatii predeterminate, cum ar fi atunci cand veniti acasa sau aprindeti luminile. Alegerea este a ta!

 

Control vocal

Posibilitatile de control de la distanta cu telecomanda BroadLink nu se termina aici. Produsul este compatibil cu Amazon Alexa si Google Assistant, ceea ce inseamna ca atunci cand il asociati cu asistentul inteligent ales, va puteti controla dispozitivele prin voce. Doriti sa aprindeti luminile sau sa opriti televizorul? Rosteste o comanda simpla si priveste-ti casa adaptandu-se la tine.

 

Capacitati puternice de stocare in cloud

Dispozitivul accepta invatarea manuala a codului IR. Datele inregistrate sunt stocate in cloud. Acest lucru inseamna ca le puteti accesa aproape intotdeauna convenabil. Ele sunt, de asemenea, actualizate in timp real. Telecomanda stocheaza aproximativ 50000 de coduri IR, ceea ce va ofera posibilitati aproape nelimitate - puteti conecta toate dispozitivele compatibile la acesta fara prea multe probleme.

 

Conexiune fiabila

Datorita tehnologiei moderne FastCon, va puteti bucura de o conexiune simpla, rapida si stabila intre telecomanda si echipamentul IR. Uitati de configuratia complicata si de problemele cu calitatea transmisiei semnalului. BroadLink permite asocierea instantanee, usoara si fiabila in aproape orice situatie. Tot ce trebuie sa faceti este sa ajungeti la smartphone si sa va operati dispozitivele asa cum doriti!

 

Specificatii tehnice:

 

  • ModelRM4C Pro
  • Frecventa: Wi-Fi 802.11 b / g / n (2,4 GHz)
  • Consumul de energie: ≤ de 1W
  • Alimentare: AC100 ~ 240 V, AC 50/60 Hz
  • Tensiune de intrare: 5V DC
  • Frecventa IR: 38 K
  • Gama de control IR: ≤8 m (tipic)
  • Gama de control RF: 50 m (linie de vedere)
  • Frecventa RF: 433 MHz, 315 MHz
  • Dimensiuni: 85x50x65 mm
  • Greutate: 95 g

 

Pachetul contine:

  • 1x telecomanda universala SMART Broadlink RM4C Pro
  • 1x cablu usb

Specificatii tehnice



Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.