Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Senzor de miscare BroadLink Kit S3 Smart, Alb

Cod:

033319


Cod intern: #1272525

  • Distribuie pe:
116,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: Nu este in stoc


Garantie: 24 luni


Cost livrare in Bucuresti: 10,00 lei
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Descriere Senzor de miscare Kit S3 Smart, Alb de la BroadLink

Kit-ul senzor de miscare inteligent S3 de la BroadLink detecteaza miscarile in interior si declanseaza dispozitive si scene pentru automatizarea casei. De asemenea, monitorizeaza intrarile neautorizate si va avertizeaza cu notificari pe telefonul mobil prin intermediul aplicatiei Broadlink.

 AUTOMATIZAREA CASEI

Senzorul de miscare BroadLink poate fi setat pentru a declansa toate dispozitivele inteligente pe care le aveti in aplicatia BroadLink, cum ar fi becul inteligent, televizorul si aparatul de aer conditionat , sau scene precum modul de citire, modul acasa si modul petrecere atunci cand persoana este detectata intr-un anumit spatiu.

NOTIFICARE DE INTRARE NEAUTORIZATA


Setati rutina pentru a trimite notificari pe telefon atunci cand este detectata ocuparea neasteptata in perioada in care nu sunteti acasa (dezactivati rutina de alarma daca sunteti acasa). Comutatorul anti-manipulare declanseaza alerta atunci cand senzorul este indepartat. Vizualizati oricand istoricul pentru inregistrarile anterioare. Pana la 9 m, cu unghi de 120 de grade, potrivit pentru a acoperi majoritatea camerelor pentru o detectare instantanee si precisa. Poate fi instalat mai sus pentru a evita declansarea animalelor de companie.

ECONOMISITI ENERGIA SI PASTRATI-L IN SIGURANTA

Opriti luminile automat dupa 2 minute daca nu este detectata nicio miscare sau opriti aerul conditionat dupa 15 minute daca nu este nimeni in camera. Senzorul de miscare montat pe perete il mentine departe de un posibil accident in cazul in care sunt copii prin preajma, si ofera performante ferme si stabile.

Specificatii tehnice



Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.