Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Smartwatch Garmin Fenix 5x Sapphire Edition Otel Inoxidabil Gri

Cod:

QM_164534


Cod intern: #167661

  • Distribuie pe:
Produsul nu mai este activ in oferta PCOne

Iti recomandam alte produse similare din categoria Smartwatch

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 0374 477 112.

Descriere Smartwatch Fenix 5x Sapphire Edition Otel Inoxidabil Gri de la Garmin

Obtineti mai multe de la antrenamentele dvs.

  • Ceasul GPS multisport ultra cu harti TOPO color preincarcate pentru Europa si accesorii pentru functii de navigare
  • Design cuprindere din otel cu antena EXO din otel inoxidabil ca rama, partea din spate din otel forjat si cristale de safir pentru a asigura o integritate optima in medii solicitante
  • Profiluri de activitate preincarcate pentru toate sporturile si aventurile dvs. si tehnologia Elevate™ de masurare a pulsului la incheietura
  • Ordonati statisticile cheie la indemana cu widgetul pentru performanta care va arata efectele si progresul antrenamentelor dvs.
  • Functiile conectate2 includ notificari inteligente, compatibilitate Wi-Fi pentru incarcari automate pe comunitatea sportiva online Garmin Connect™ si personalizare prin fete de ceas gratuite si aplicatii de la magazinul nostru Connect IQ™
  • Senzori de exterior, inclusiv pozitionare prin satelit GPS si GLONASS, altimetru barometric, busola pe 3 axe cu giroscop.

fēnix 5X este ceasul GPS multisport ultra pentru atleti si iubitorii de aventuri. Este primul ceas din sera fēnix care ofera harti recreationale complet color din Europa pentru navigare si identificarea locatiei dintr-o privire, astfel incat sa va depasiti limitele in fiecare zi si sa gasiti intotdeauna drumul inapoi. Beneficiati de functii de antrenare precum tehnologia Elevate™ de masurare a pulsului de la incheietura2, profiluri de activitati incorporate, masuratori avansate de performanta si citiri ale starii de antrenament, care va permit sa va antrenati mai eficient. Notificarile inteligente1 va permit sa pastrati legatura de pe drum. In plus,  va permit sa personalizati aspectul in functie de stilul de viata sau activitate, fara a avea nevoie de unelte suplimentare.

 

Design impresionant, performanta puternica

fēnix 5X este un ultra ceas cu un diametru de 51 mm si cel mai avansat set de functii pentru antrenament si navigare. Ceasul fēnix 5X are un design robust si un aspect rezistent, de inalta calitate cu o antena EXO din otel inoxidabil ca rama si partea din spate si otel forjat, pentru a-i asigura integritatea in medii solicitante.  Ceasul fēnix 5X se potriveste atat dorintelor de ordin estetic., cat si ambitiilor atletice.

 

O harta complet color pentru linia de sosire

Indiferent daca sunteti in oras sau in mijlocul naturii, o gama larga de harti si functii de navigare de pe fēnix 5X va ajuta sa va orientati si sa ramaneti pe traseu dintr-o singura privire.

  • Harti recreationale complet color pentru Europa preincarcate; date de harti optimizate pentru navigatie si localizare dintr-o privire pe incheietura dvs
  • Optiunile pentru trasee dus-intors permit alergatorilor si ciclistilor sa introduca distanta dorita, iar ceasul va sugera trasee potrivite
  • Indiciile de ghidare usor de citit afiseaza bannere pe ecran care indica virajele urmatoare
  • Modul de harta In jurul meu afiseaza locatii din apropiere pe o interfata grafica simplificata, care sporeste perceptia si orientarea la navigarea in medii nefamiliare
  • Suprapunerile de date de pe harta evidentiaza informatii cheie, pentru a nu fi nevoie sa comutati ecranele in timpul unei activitati
  • Functia GroupTrack4 va permite sa monitorizati locatia prietenilor dvs. pentru activitati precum schiul; LiveTrack le permite prietenilor dvs. sa va urmareasca aventurile in timp real2

fenix hr

Lizibilitate exceptionala in timpul alergarii

Un afisaj color Garmin Chroma Display™ permanent pornit, de inalta rezolutie, asigura o lizibilitate excelenta in orice moment. fēnix 5X utilizeaza un afisaj de 1,2’’ cu tehnologie transreflectiva, care reflecta si transmite lumina, permitand fetei ceasului sa fie si mai lizibila in lumina puternica a soarelui. Pentru a garanta o rezistenta sporita in medii dure, acest ceas sport are un geam din safir de inalta calitate, rezistent la zgarieturi.

Puls masurat la incheietura mainii1

Pentru a oferi o libertate deplina atletului ambitios, modelele fēnix 5 includ tehnologia Elevate de masurarea a pulsului de la incheietura, care va permite sa va masurati pulsul fara a purta o banda toracica. Cu noul senzor Elevate complet integrat la incheietura dvs. puteti controla in orice moment intensitatea antrenamentului si urmari activitatile zilnice prin monitorizarea pulsului 24/7, pentru a obtine informatii mai precise despre caloriile arse pe parcursul zilei.

fenix hr

 

Asortati-va cu orice stil cu ajutorul bratarilor interschimbabile

O selectie de curele QuickFit la alegerea dvs., din piele, metal sau silicon va ajuta sa va asortati pentru a va potrivi stilul cu orice tip de sport sau activitate. Nu sunt necesare unelte pentru a realiza transformarea. Schimbati, fixati si sunteti gata.

quickfit

 

Tot ceea ce trebuie sa stiti despre antrenamentul dvs.

Incercati sa fiti din ce in ce mai bun si acest lucru va motiveaza pe parcursul orelor nesfarsite de antrenament. Noul widget de performanta al ceasului fēnix 5X pastreaza toate informatiile intr-un loc, usor de accesat, pentru a va urmari mai bine nivelul de fitness si a va ajuta sa va antrenati mai eficient.

  • Starea de antrenament: va spune cat de eficient este antrenamentul dvs. si indica daca sesiunile dvs. sunt productive si dau rezultate.
  • Estimarea valorii VO2 maxime: analizeaza date de performanta despre alergare si ciclism pentru a estima volumul maxim de oxigen pe care il puteti consuma pe minute si va ofera o indicatie asupra nivelului dvs. de fitness.
  • Solicitarea fizica: va spune cat de intens va antrenati pe o perioada de timp, indiferent de activitate.
  • Consultantul de recuperare: cu cronometrul de recuperare care va indica timpul de recuperare recomandat, numarand invers de la ultimul antrenament.

fenix hr

Indicatori mai avansati, precum pragul functional de putere (FTP) si pragul lactic, va ajuta sa evaluati mai bine nivelul dvs. de performanta efectiv in timpul mersului pe bicicleta sau al alergarii, iar predictorul de cursa estimeaza in cele din urma timpul dvs. ideal pentru curse de 5k (5000 m), 10k (10000 m), semimaraton si maraton in functie de valoarea VO2 maxima curenta. Functia Training Effect 2.0 va oferi in plus scorurile beneficiilor aerobice si anaerobice, pentru a intelege daca antrenamentul dvs. de intensitate ridicata are cu adevarat rezultate.

fenix hr

 

Cresteti ritmul

Acum puteti ajunge mai departe cu datele dvs. de alergare Functiile de antrenament Garmin care utilizeaza masuratori fiziologice extinse si o dinamica avansata a alergarii1 va pot ajuta sa va imbunatatiti forma si performanta generala. Aceste masuratori includ conditii de performanta care compara conditia dvs. curenta cu media nivelului dvs. de fitness, cadentei de alergare si lungimii pasului. Transformati fiecare alergare intr-o provocare personala, concurati impotriva altora pe segmentele live Strava, primiti alerte privind linia de start si linia de finish, vizualizati clasamentul si vedeti cum se compara eforturile dvs. curente cu recordul dvs. personal.

Dupa ce l-ati asociat cu o banda toracica pentru puls compatibila, precum puteti accesa masuratori fēnix 5X 3 suplimentare, precum scorul de stres, pentru a masura nivelul de stres efectiv in functie de variatia pulsului, oscilatia si raportul vertical sau durata si echilibrul la contact cu solul, pentru a va creste eficienta de alergare.

fenix hr

 

Alergare verticala

Ceasul fēnix 5X este incarcat cu functii care fac diferenta pe traseu. Comutatorul Urcare /Alergare automata va permite sa obtineti masuratorile corecte indiferent de mediu: analizati ritmul si distanta cand alergati pe teren plat si comutati automat la diferenta de nivel acumulata si viteza verticala atunci cand incepeti sa urcati. Utilizati harti topografie detaliate pentru o constientizare mai buna a situatiei curente in mediul alpin. Pentru alergatorul pe distante foarte mari, dispozitivul fēnix 5X ofera un mod special care va permite sa extindeti monitorizarea si sa o duceti mult mai departe pentru a monitoriza pana la 100 de ore in noul mod UltraTrac® intarit cu giroscop.

Un adevarat talent polisportiv

Ceasul fēnix 5X este partenerul perfect pentru atletul polisportiv de orice fel. Utilizati profilurile de activitate dedicate pentru Inot-Alergare sau Triatlon ca sa creati un profil multisport adecvat pentru rutina dvs. de antrenament sau ziua cursei. Treceti usor de la o activitate la urmatoarea prin simpla apasare a unui buton, pentru a va asigura ca toate segmentele de antrenament sunt luate in calcul.

Ceasul pentru toate tipurile de sport

Pe langa functiile pentru alergare, ceasurile fēnix 5X ofera si seturi speciale de functii pentru ciclism, inot, schi, golf si sporturile cu vasle, inclusiv surf cu padele si canotaj. Pentru ciclism, fēnix 5X accepta masurarea vitezei si distantei si orice alta dinamica de ciclism atunci cand este asociat cu un contor de putere, pentru inotatori, dispozitivul urmareste distanta, numarul de miscari si altele. Modul Schi/Placa va pune la dispozitie informatii despre viteza, distanta, diferenta de nivel si un contor automat al cursei. Setul de functii pentru sporturile cu vasle, include numarul de vasliri, frecventa acestora si chiar distanta parcursa per vaslire.. Modul de golf indica distantele catre partea din fata, partea din spate si centrul zonei green pentru orice teren descarcat din . In plus, adauga imbunatatiri precum monitorizarea statisticilor (lovitura de crosa etc.), Green View, detectie AutoShot si masurare automata.

fenix hr

 

Pentru ciclisti, ceasul fēnix 5X ofera si trasee speciale pentru bicicleta si este compatibil cu  de lumini inteligente pentru biciclete, radar retrovizor si afisaje Varia Vision™ care contribuie la constientizarea situatiei curente pe drum.

Navigati in natura, in stilul dvs.

Fiecare ceas fēnix 5 va ghideaza in siguranta pe trasee cunoscute sau necunoscute combinand sistemul de pozitionare GPS/GLONASS, senzorii avansati si functii de navigatie Garmin precum TracBack™. Pentru a oferi cele mai precise informatii, dispozitivul isi calibreaza automat senzorii, utilizand GPS-ul. Altimetrul integrat ofera date despre altitudine ce permit monitorizarea precisa a urcarilor si coborarilor, in timp ce termometrul si barometrul pot fi utilizate pentru a prevedea schimbarile vremii prin afisarea tendintelor pe termen scurt a presiunii aerului. Busola electronica pe 3 axe va indica intotdeauna calea cea buna, indiferent daca va deplasati sau nu.

Numeroase moduri de a ramane conectat

Toate modelele din seria fēnix 5 pot accepta notificarile inteligente atunci cand sunt asociate cu un dispozitiv compatibil. Primiti e-mailuri, mesaje de text si alerte, direct pe ceas. O alta functie noua fenix 5 este Group Track4, care va permite sa asociati dispozitivul dvs. prin Garmin Connect™, astfel incat sa va puteti urmari prietenii conectati si acestia sa va poata urmari pe dvs. atunci cand sunteti separati in timpul unei activitati. Alte functii conectate includ incarcari automate pe Garmin Connect prin conexiunea Wi-Fi, monitorizarea live si distribuirea pe retele sociale prin aplicatiile gratuite 

Aplicatii si fete de ceas personalizate

Va puteti personaliza ceasul fēnix 5X cu descarcari gratuite de pe magazinul . Schimbati fata ceasului, adaugati campuri de date sau obtineti aplicatii si widgeturi care va ofera informatii dintr-o privire. Garmin lucreaza in permanenta cu dezvoltatori si companii de top pentru a crea parteneriate care ofera un plus de valoare ceasului dvs. fēnix multisport. Nume precum Uber, Strava, AccuWeather si multi altii ofera aplicatii si imbunatatiri care va permit sa va personalizati mai mult ca niciodata ceasul fēnix 5X in functie de stilul dvs. de viata.

face it

Evidentiati-va personalitatea prin ceea ce purtati la incheietura

De asemenea, puteti descarca aplicatia gratuita pentru fete de ceas  pentru a va personaliza ceasul fēnix 5S cu orice fotografie de pe smartphone. Este suficient sa descarcati aplicatia, sa alegeti o imagine din galeria dvs. de fotografii, sa reglati modul de afisare a orei si sa o setati ca fata a ceasului dvs. Fie ca este vorba de un peisaj pitoresc surprins la ultima excursie pe munte sau o fotografie a noului dvs. catel, cu Garmin puteti conferi ceasului dvs. o personalitate care va apartine in totalitate.

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.