Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Smartwatch Garmin Forerunner 745 1.2" black

Cod:

010-02445-10


Cod intern: #1994228

  • Distribuie pe:
1.917,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: Nu este in stoc


Garantie: 24 luni


Livrare gratuita


Descriere Smartwatch Forerunner 745 1.2" black de la Garmin

video
 

STABILIŢI NOI RECORDURI PERSONALE

Acest ceas de alergare cu GPS a fost conceput pentru alergători şi triatleţi ca dvs., care au nevoie de statistici detaliate privind antrenamentul şi de exerciţii pe dispozitiv, plus funcţii de ceas inteligent.

 

Înot, ciclism, alergare, triatlon — realizaţi-le pe toate cu profiluri de activitate preîncărcate.

 

Aveţi suficientă energie pentru orice cursă. Beneficiaţi de până la 6 ore în modul GPS cu muzică.

 

Sunteţi obsedat de statistici? Şi acest ceas este. Aveţi la îndemână volumul VO2 max., nivelul de solicitare al antrenamentului şi multe altele.

 

Obţineţi sugestii de exerciţii zilnice doar pentru dvs., pe baza antrenamentului recent.

 

Melodiile potrivite sunt esenţiale. Sincronizaţi-vă muzica preferată cu ceasul.

 

Plăţile fără contact Garmin Pay™ vă permit să efectuaţi achiziţii cu o atingere la încheietură1.

 

DURATA DE VIAŢĂ A BATERIEI

Obţineţi până la 1 săptămână de durată de viaţă a bateriei în modul ceas inteligent şi până la 6 ore în modul GPS cu muzică. Utilizaţi modul UltraTrac™ pentru a vă asigura că obţineţi suficientă energie pentru cea mai lungă cursă a dvs. şi chiar în plus.

PROIECTAT PENTRU ORICE MEDIU

Forerunner 745 este creat pentru a merge oriunde vă poartă sportul. Este conceput pentru a rezista la până la 200 de alergări intense, curse cu bicicleta pe teren accidentat şi ture lungi de înot.

DURABIL, DAR PORTABIL

Confortabil pentru antrenamente, curse şi pentru viaţa de zi cu zi, Forerunner 745 este cel mai mic şi mai uşor ceas inteligent cu funcţii complete pentru alergare şi triatlon.

Puneţi performanţa în cap de listă.

SUGESTII PENTRU EXERCIŢII ZILNICE

Pentru ghidare pe durata antrenamentului care vă ia în calcul capacitatea şi nivelul condiţiei fizice, beneficiaţi zilnic de recomandări pentru alergare şi ciclism în funcţie de nivelul de solicitare al antrenamentului şi starea antrenamentului curent.

EFECTUL ANTRENAMENTULUI

Aflaţi în ce mod exerciţiile influenţează modul în care vă îmbunătăţiţi rezistenţa, viteza şi puterea cu feedbackul despre efectul antrenamentului aerob şi anaerob. efortul aerobic.

DURATA DE RECUPERARE

După fiecare antrenament, durata de recuperare vă informează când veţi fi pregătit pentru un alt antrenament solicitant. Aceasta ţine cont chiar şi de intensitatea antrenamentelor şi de factori precum stresul, activitatea zilnică şi somnul.

APLICAŢII DE SPORT INTEGRATE

Obţineţi profiluri de activitate încorporate pentru alergare, ciclism, triatlon, înot în bazin şi în aer liber, alergare pe pistă şi multe altele. Pentru curse şi antrenamente combinate, comutaţi între sporturi printr-o singură apăsare de buton.

VO2 MAX.

Antrenaţi-vă mai inteligent cu VO2 max., un indicator al modului în care vă aşteptaţi să evoluaţi. Această statistică ia în considerare chiar şi modificarea performanţelor care ar putea fi cauzată de căldură sau de altitudine.

PREDICTOR DE CURSĂ

Acest instrument specializat ia în considerare nivelul condiţiei dvs. fizice şi istoricul antrenamentelor pentru a vă ajuta să vă realizaţi obiectivul cursei şi pentru a vedea impactul antrenamentului asupra duratei prevăzute a cursei.

NIVELUL DE PERFORMANŢĂ

În timp ce alergaţi, Forerunner 745 analizează ritmul, pulsul2 şi variabilitatea pulsului pentru o evaluare în timp real a capacităţii dvs. curente de a evolua.

NIVELUL DE SOLICITARE AL ANTRENAMENTULUI

Această statistică măsoară nivelul de solicitare al antrenamentului din ultimele 7 zile şi îl compară cu intervalul optim pentru condiţia dvs. fizică şi istoricul dvs. recent de antrenament.

STAREA ANTRENAMENTULUI

Această statistică evaluează istoricul dvs. recent de exerciţii şi indicatorii de performanţă pentru a vă informa dacă vă antrenaţi în mod productiv, dacă atingeţi performanţe de vârf sau dacă vă suprasolicitaţi.

PUTERE ÎN TIMPUL CICLISMULUI

Conectaţi-vă la un contor de putere Garmin compatibil (comercializat separat) pentru a obţine un timp de cursă mai rapid cu ajutorul dinamicii ciclismului, FTP şi al metodelor avansate de antrenament.

PULS MĂSURAT LA ÎNCHEIETURA MÂINII

Obţineţi date privind pulsul2 fără probleme, inclusiv alerte de puls avansate şi alte funcţii, pentru a vă ajuta să profitaţi la maximum de exerciţiile dvs.

DINAMICA ALERGĂRII

Când este utilizat cu un accesoriu compatibil3, Forerunner 745 calculează parametri esenţiali de alergare, precum cadenţa, lungimea pasului, durata contactului cu solul şi echilibrul şi multe altele.

MULTI-GNSS

Accesaţi multiple sisteme globale de navigaţie prin satelit (GPS, GLONASS şi Galileo) pentru o monitorizare mai bună în medii mai dificile, comparativ cu cele care utilizează numai GPS-ul.

GARMIN COACH

Aceste planuri gratuite adaptive de antrenament gratuite vă pun la dispoziţie sfaturi oferite de antrenori experţi şi se adaptează nevoilor şi obiectivelor dvs. Antrenamentele se sincronizează direct cu ceasul.

CREAŢI MAI MULTE TRASEE

Creaţi trasee în aplicaţia Garmin Connect™4 pentru a nu rămâne niciodată în pană de locuri de alergat. Sau planificaţi unul pe alte platforme, precum Strava şi Komoot, apoi sincronizaţi-l automat cu Forerunner.

RUTE POPULARE CONFORM TRENDLINE™

Utilizând miliardele de mile de date încărcate de alergători şi ciclişti, Garmin Connect poate găsi cea mai bună rută, alegând din drumurile (şi traseele) cele mai parcurse.

 

 

 

 

O experienţă peste medie cu ajutorul ceasului inteligent.

SENZOR PULSE OX

Acest senzor de la încheietura mâinii5 monitorizează nivelurile de saturaţie a oxigenului din sânge pentru a oferi o imagine mai clară a modului în care dormiţi sau în care vă adaptaţi la altitudine.

MONITORIZAREA REZERVEI DE ENERGIE BODY BATTERY™

Monitorizaţi nivelurile de energie ale corpului dvs., astfel încât să puteţi stabili care sunt cele mai bune ore pentru activitate şi pentru odihnă.

MONITORIZARE MENSTRUALĂ

Urmărirea detaliilor despre ciclul menstrual vă poate ajuta să vă adaptaţi antrenamentul pentru a maximiza potenţialul de îmbunătăţire şi să planificaţi cursele viitoare pe baza situaţiei curente a ciclului.

MUZICĂ LA ÎNCHEIETURA MÂINII

Sincronizaţi-vă listele de redare cu serviciile de streaming de muzică selectate6 direct pe ceasul dvs. Forerunner 745 poate stoca până la 500 de melodii.

PLĂŢI FĂRĂ CONTACT GARMIN PAY™

Evitaţi cozile de la casă şi selectaţi sistemele de tranzit cu soluţia de plată fără contact Garmin Pay1 prin intermediul furnizorilor participanţi.

NOTIFICĂRI INTELIGENTE

Primiţi e-mail-uri, mesaje text şi alerte direct pe ceasul dvs. atunci când este asociat cu smartphone-ul compatibil.

FUNCŢII DE SIGURANŢĂ ŞI MONITORIZARE

Dacă simţiţi că nu sunteţi în siguranţă sau dacă ceasul detectează că a avut loc un accident, funcţiile de asistenţă şi de detectare a accidentelor7 comunică locaţia dvs. contactelor de urgenţă.

MAGAZINUL CONNECT IQ™

Încărcaţi-vă activităţile înDescărcaţi feţe de ceas personalizate, adăugaţi câmpuri de date şi obţineţi aplicaţii şi widgeturi din Connect IQ Store

SINCRONIZARE CU GARMIN CONNECT

Încărcaţi-vă activităţile în aplicaţia Garmin Connect pentru a interacţiona cu o comunitate online în dezvoltare, unde cei aflaţi în deplasare se pot conecta şi pot concura — şi chiar îşi pot partaja victoriile prin intermediul reţelelor de socializare.

Specificatii tehnice


  • Caracteristici generale
    • Compatibilitate
    • Tip acumulator
      Li-Polymer
    • Altele
      Autonomie:7 zile
  • Ecran
  • Procesor si Memorie
    • Card slot
      Nu
  • Conectivitate
    • Wi-Fi
      Nu
    • Bluetooth
      Da
    • GPS
      Da
    • NFC
      Da
    • SIM Slot
      Nu
  • Senzori
    • Accelerometru
      Da
    • Giroscop
      Da
    • Compas
      Da
    • Barometru
      Da
    • Ritm cardiac
      Da
    • Altimetru
      Da
    • Lumina ambientala
      Da

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.