Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Smartwatch Garmin Vivomove Sport 010-02566-01 Ivory IOS/Android Oled

Cod:

010-02566-01


Cod intern: #974345

  • Distribuie pe:
919,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: Nu este in stoc


Garantie: 24 luni


Livrare gratuita


Descriere Smartwatch Vivomove Sport 010-02566-01 Ivory IOS/Android Oled de la Garmin

Ceas Garmin SmartWatch Vívomove Sport Black Case and Silicone Band with Slate Accents



MAI MULT DECÂT ELEGANT

Acest ceas inteligent hibrid combină aspectul tradiţional al unui ceas analog cu funcţiile inteligente esenţiale de care ai nevoie pentru a ţine pasul cu stilul tău de viaţă aglomerat.

 

Stil analog, perfect atemporal.

 

Obţine o durată de viaţă a bateriei de până la 5 zile. Nu-i rău, nu-i aşa?

 

Atinge sau glisează pentru a dezvălui ecranul tactil ascuns. Este micul tău secret.

 

Rămâi la curent cu mesaje text, apeluri şi mementouri din calendar1 direct la încheietura mâinii.

 

Cunoaşte-ţi corpul mai bine. Monitorizează paşii2, somnul, nivelul de stres şi de energie.

 

Pune starea de bine pe primul loc cu aplicaţii pentru yoga, mers pe jos, cardio, exerciţii de respirat şi multe altele.

 

AUTONOMIA BATERIEI

Rămâi în mişcare mai mult timp cu o durată de viaţă a bateriei de până la 5 zile în modul ceas inteligent şi până la 1 zi în plus în modul ceas analog. Cincisprezece minute de încărcare asigură o autonomie a bateriei de până la 1 zi în modul ceas inteligent.

DESIGN TRADIŢIONAL DE CEAS

Afişajul se activează doar atunci când ai nevoie de el. Interacţionează cu ecranul tactil şi braţele ceasului dispar în mod dinamic.

UN ASPECT ELEGANT PENTRU ÎNCHEIETURA MÂINII

Disponibil în numeroase culori, vívomove Sport are accente colorate metalice, o brăţară din silicon uşoară şi confortabilă, ceea ce îl face perfect pentru muncă, weekend şi oriunde. Şi este compatibil cu brăţările cu eliberare rapidă de 20 mm, standard în industrie.

Rămâi întotdeauna conectat.

NOTIFICĂRI INTELIGENTE

Primeşte e-mail-uri, mesaje text şi alerte direct pe ceasul tău atunci când este asociat cu un smartphone compatibil. Poţi inclusiv răspunde la mesajele text, dacă ai un telefon Android™.

FUNCŢII DE SIGURANŢĂ ŞI MONITORIZARE

În timp ce ai ceasul şi telefonul asociate, un mesaj cu locaţia ta în timp real poate fi trimis către contactele tale manual sau, în timpul anumitor activităţi în aer liber, în mod automat, cu ajutorul funcţiei încorporate de detectare a incidentelor3.

VIZUALIZAREA CALENDARULUI

Vezi cu uşurinţă planurile dintr-o anumită zi printr-un widget dedicat de calendar.

CRONOMETRU ŞI TEMPORIZATOR

Accesează în mod convenabil funcţii utile de cronometrare direct de la încheietura mâinii.

SINCRONIZEAZĂ-L CU APLICAŢIA GARMIN CONNECT™

Consultă toate informaţiile despre sănătate şi fitness într-un singur loc. Aplicaţia Garmin Connect este o comunitate online în dezvoltare, unde cei aflaţi în deplasare se pot conecta, pot concura şi pot partaja.

 

 

Sănătatea şi starea de bine sunt aici.

MONITORIZAREA ENERGIEI BODY BATTERY™

Monitorizează nivelurile de energie ale corpului tău, astfel încât să poţi stabili care sunt cele mai bune ore pentru activitate şi pentru odihnă.

PULS MĂSURAT LA ÎNCHEIETURA MÂINII

Ceasul măsoară în permanenţă pulsul tău2 şi te va alerta dacă acesta se menţine la valori prea ridicate sau prea scăzute în timp ce te odihneşti. De asemenea, te ajută să estimezi intensitatea efortului depus în timpul activităţilor, chiar şi în timpul înotului.

SENZOR PULSE OX

Utilizează senzorul Pulse Ox4 pentru a verifica saturaţia de oxigen din sânge în orice moment din zi, sau pentru o parte din noapte, în timpul somnului, pentru a arăta cât de bine absoarbe corpul tău oxigen.

MONITORIZAREA STRESULUI

Află dacă ai o zi calmă, echilibrată sau stresantă. Mementourile de relaxare îţi vor solicita chiar să efectuezi o scurtă activitate de respiraţie atunci când te simţi stresat(ă).

RESPIRAŢIE CONŞTIENTĂ

Când doreşti să te relaxezi sau să te concentezi, poţi începe o activitate de respiraţie, iar acest ceas îţi va monitoriza stresul şi respiraţia pentru a te ajuta să înţelegi mai bine cum respiri.

MONITORIZARE MENSTRUALĂ

Utilizează aplicaţia Garmin Connect pentru a-ţi monitoriza ciclul menstrual sau sarcina. Înregistrează simptomele, descarcă exerciţii şi sfaturi educaţionale privind nutriţia şi multe altele. Poţi vedea şi chiar înregistra detalii la încheietura mâinii.

MONITORIZAREA NIVELULUI DE HIDRATARE

Înregistrează în jurnal consumul zilnic de apă, pentru a-ţi aminti să te menţii hidratată. Poţi chiar să obţii un obiectiv automat pentru hidratare care se ajustează în funcţie de cantitatea de transpiraţie pe care o pierzi în timpul activităţilor.

MONITORIZAREA RESPIRAŢIEI

Vizualizează modul în care respiri pe parcursul zilei, în timpul somnului şi pe durata exerciţiilor de respiraţie şi a activităţilor de yoga.

MONITORIZAREA AVANSATĂ A SOMNULUI

Obţine o imagine completă a modului în care dormi cu detalii despre fazele de somn uşor, profund şi REM, precum şi date Pulse Ox4 şi date despre respiraţie.

Pentru toate obiectivele tale de fitness.

GPS CONECTAT

Conectează-te la funcţia GPS a smartphone-ului compatibil pentru a beneficia de o monitorizare precisă în timpul plimbărilor, al curselor cu bicicleta şi al alergărilor în aer liber.

VÂRSTA DE FITNESS

Această funcţie foloseşte vârsta ta cronologică, activităţile de intensitate ridicată săptămânale, pulsul în repaus şi indicele de masă corporală sau procentajul de grăsime corporală5 pentru a estima dacă vârsta corpului tău este mai mare sau mai mică decât vârsta ta. Poţi obţine, de asemenea, sfaturi pentru a reduce vârsta ta de fitness.

MINUTE DE INTENSITATE

Am actualizat funcţia noastră pentru minute de activitate intensă pentru a-ţi oferi o imagine mai clară asupra momentului din zi în care le-ai efectuat şi în cadrul cărei activităţi.

APLICAŢII PENTRU SPORT PREÎNCĂRCATE

Schimbă-ţi rutina de antrenament cu profiluri de activitate pentru yoga, exerciţii de forţă, cardio, înot în bazin şi multe altele.

MONITORIZAREA CONDIŢIEI FIZICE

Când eşti în deplasare, vívomove Sport monitorizează paşii, caloriile, minutele de activitate intensă şi multe altele. Sincronizează chiar şi datele pe mai multe ceasuri inteligente Garmin.

 

 

Creat pentru purtare zilnică.

REZISTENŢĂ LA APĂ

Acest ceas este rezistent la apă, făcându-l perfect pentru înot, duş sau o zi la spa.

DESIGN MIC ŞI UŞOR

Cu o carcasă uşoară de doar 40 mm, îl vei observa pe încheietura mâinii doar pentru că arată atât de bine.

 

 

Specificatii tehnice


  • Caracteristici generale
  • Ecran
  • Senzori
    • Accelerometru
      Da
    • Ritm cardiac
      Da
    • Lumina ambientala
      Da

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.