Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Smartwatch Garmin Forerunner 945 Negru

Cod:

010-02063-01


Cod intern: #974400

  • Distribuie pe:
Produsul nu mai este activ in oferta PCOne

Iti recomandam alte produse similare din categoria Smartwatch

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 0374 477 112.

Descriere Smartwatch Garmin Forerunner 945 Negru de la Garmin

CONCEPUT PENTRU CEI HOTĂRÂŢI

Am conceput acest ceas pentru dvs. — pentru cei care aleargă dimineaţa foarte devreme şi pentru triatleţii angajaţi în antrenamente dureroase. În timp ce alergaţi după următoarea victorie, asiguraţi-vă că deţineţi instrumentul potrivit pentru acest lucru.

 

Nu puteţi alerga fără ritmul potrivit. Sincronizaţi-vă muzica preferată cu ceasul dvs.

 

Durata de viaţă a bateriei ţine mai mult decât cea mai lungă cursă, cu până la 10 ore în modul GPS cu muzică.

 

Vă doriţi cifre? Avem cifre. Măsuraţi mai multe statistici privind performanţele decât oricând.

 

Nu aveţi numerar? Nu-i problemă. Utilizaţi Garmin Pay™ plăţi fără contact1.

 

Toate indicaţiile de orientare, fără suport de hârtie. Hărţile integrate complet color vă ghidează în alergarea dvs.

 

Nu vă temeţi. Funcţiile de siguranţă şi monitorizare2 vă ajută să vă simţiţi în siguranţă în timp ce alergaţi.

 

DURATĂ DE VIAŢĂ EXTINSĂ A BATERIEI

Obţineţi până la 2 săptămâni de durată de viaţă a bateriei în modul ceas inteligent şi de până la 10 ore în modul GPS cu muzică. Utilizaţi modul UltraTrac™ pentru a vă asigura că obţineţi suficientă energie care să dureze mai mult decât cea mai lungă cursă a dvs.

DESIGNUL CEASULUI PENTRU ALERGARE DE ELITĂ

Atunci când orice gram în plus contează, concuraţi pentru linia de finiş cu un ceas inteligent uşor care nu vă îngreunează încheietura mâinii.

MATERIALE PREGĂTITE PENTRU MARATON

Forerunner 945 îşi lasă în urmă concurenţa cu o brăţară din silicon de înaltă performanţă şi lentilă Corning® Gorilla® Glass ultradurabilă.

Alergaţi după obiective incredibile. Este ceea ce faceţi.

ANTRENOR GARMIN

Aceste planuri adaptive de antrenament vă pun la dispoziţie sfaturi oferite de antrenori experţi şi planuri de antrenament gratuite care se adaptează nevoilor şi obiectivelor dvs. Antrenamentele se sincronizează chiar cu ceasul dvs.

APLICAŢII DE SPORT INTEGRATE

Schimbaţi-vă rutina de antrenament cu profiluri de activitate pentru ciclism, înot în bazin şi în aer liber, alergare pe pistă, bicicleta eliptică, urcat pe scări şi multe altele.

PULS MĂSURAT LA ÎNCHEIETURA MÂINII

Obţineţi date despre puls3 împreună cu alerte, dacă pulsul se menţine la valori ridicate în timp ce vă odihniţi. Măsuraţi intensitatea efortului depus de inima dvs. în timpul activităţilor, chiar şi sub apă.

MULTI-GNSS

Accesaţi multiple sisteme globale de navigaţie prin satelit (GPS, GLONASS şi Galileo) pentru monitorizarea în medii mai dificile, comparativ cu cele care utilizează numai GPS-ul.

DINAMICA ALERGĂRII

Când este utilizat ca accesoriu compatibil, Forerunner 945 măsoară parametri de alergare, precum cadenţa, lungimea pasului, durata contactului cu solul şi echilibrul şi multe altele.

VO2 MAX.

Antrenaţi-vă mai inteligent cu VO2 MAX. un indicator al modului în care vă aşteptaţi să evoluaţi. Această statistică ia în considerare chiar şi modificarea performanţelor care ar putea fi cauzată de căldură sau de altitudine.

NIVELUL DE PERFORMANŢĂ

În timp ce alergaţi, analizaţi ritmul, pulsul şi variabilitatea pulsului pentru o evaluarea în timp real a capacităţii dvs. de a evolua .

STAREA ANTRENAMENTULUI

Această statistică evaluează istoricul dvs. recent de exerciţii şi indicatorii de performanţă pentru a vă informa dacă vă antrenaţi în mod productiv, dacă atingeţi performanţe de vârf sau dacă vă suprasolicitaţi.

EFECTUL ANTRENAMENTULUI

Aflaţi în ce mod exerciţiile influenţează modul în care vă îmbunătăţiţi rezistenţa, viteza şi puterea cu feedbackul despre efectul antrenamentului EFECTUL ANTRENAMENTULUI efortul aerobic.

NIVELUL DE SOLICITARE AL ANTRENAMENTULUI

Această statistică măsoară nivelul de solicitare al antrenamentului din ultimele 7 zile şi îl compară cu intervalul optim pentru condiţia dvs. fizică şi istoricul dvs. recent de antrenament.

SUGESTII PENTRU EXERCIŢII ZILNICE

Pentru ghidare pe durata antrenamentului care vă ia în calcul capacitatea şi nivelul condiţiei fizice, beneficiaţi zilnic de recomandări pentru alergare şi ciclism în funcţie de nivelul de solicitare al antrenamentului şi starea antrenamentului curent.

DURATA DE RECUPERARE

După fiecare exerciţiu, consultantul pentru timpul de recuperare integrat vă va informa cât trebuie să vă odihniţi înainte de un alt efort susţinut. Aceasta ţine cont chiar şi de stresul pe toată durata zilei, somnul şi activitatea zilnică din afara exerciţiilor.

Hărţi la încheietura mâinii dvs.

HĂRŢI INTEGRAL COLOR

Indiferent că alergaţi pe străzile oraşului sau vă deplasaţi cu bicicleta pe trasee cu vegetaţie deasă, Forerunner 945 oferă hărţi integrate pentru a vă ajuta să vă menţineţi pe traseu.

FUNCŢIA CLIMBPRO

Utilizaţi planificatorul de escaladări ClimbPro pe trasee descărcate pentru a vedea informaţii în timp real despre escaladările curente şi viitoare, inclusiv gradientul, distanţa şi câştigul în altitudine.

NAVIGARE PAS CU PAS

Urmaţi o rută sau un traseu cu ajutorul instrucţiunilor pas-cu-pas , care vă permit să aflaţi în avans când apare următorul viraj.

STABILIRE RUTĂ DUS-ÎNTORS

Introduceţi o distanţă pe care doriţi să o parcurgeţi şi primiţi sugestii de rute pe care să reveniţi în punctul de plecare. Funcţia Trendline™ de sugerare a rutelor care se bucură de popularitate vă ajută să găsiţi cele mai bune trasee locale.

 

 

 

 

Vă ajută să daţi tot ce aveţi mai bun.

SENZOR PULSE OX

Acest senzor Pulse Ox la încheietura mâinii5 care monitorizează nivelurile de saturaţie ale oxigenului din sânge pentru a susţine monitorizarea avansată a somnului şi aclimatizarea la altitudine.

MONITOR DE ENERGIE BODY BATTERY™

Monitorizaţi nivelurile de energie ale corpului dvs., astfel încât să puteţi stabili care sunt cele mai bune ore pentru activitate şi pentru odihnă.

MONITORIZARE MENSTRUALĂ

Utilizaţi aplicaţia Garmin Connect™ pentru a vă monitoriza ciclul menstrual şi sarcina. Înregistraţi simptomele, descărcaţi exerciţii şi sfaturi educaţionale privind nutriţia şi multe altele. Obţineţi detalii chiar la încheietura mâinii cu widgetul de Monitorizare a ciclului menstrual şi aplicaţia de Monitorizare a sarcinii.

MUZICĂ LA ÎNCHEIETURA MÂINII

Sincronizaţi-vă listele de redare cu serviciile de streaming de muzică6 — precum Deezer, Amazon Music şi Spotify® — chiar pe ceasul dvs. Forerunner 945 poate stoca până la 1.000 de melodii.

SOLUŢIE DE PLATĂ GARMIN PAY™

Evitaţi cozile de la casă şi selectaţi sistemele de tranzit cu soluţia de plată fără contact Garmin Pay™ 1.

NOTIFICĂRI INTELIGENTE

Primiţi e-mail-uri, mesaje text şi alerte direct pe ceasul dvs. atunci când este asociat cu un smartphone-ul compatibil .

FUNCȚIA LIVETRACK

Utilizați LiveTrack pentru a le permite prietenilor şi familiei să vă urmărească în timp real locaţia şi chiar să vă vadă întregul traseu pre-planificat. Aveţi siguranţa că cei dragi ştiu exact pe unde alergaţi sau pedalaţi.

FUNCŢII DE SIGURANŢĂ ŞI MONITORIZARE

Dacă simţiţi că nu sunteţi în siguranţă sau dacă ceasul detectează că a avut loc un accident, funcţiile de asistenţă şi de detectare a accidentelor3 comunică locaţia dvs. contactelor de urgenţă.

CONTROL TRAINER INTELIGENT

Controlaţi trainerul dvs. Tacx® Smart prin tehnologia ANT+® pentru simularea traseelor, modificările automate ale rezistenţei şi solicitările exerciţiilor atunci când utilizaţi traseele sau exerciţiile de pe ceasul dvs.

MAGAZINUL CONNECT IQ™

Descărcaţi feţe de ceas personalizate, adăugaţi câmpuri de date şi obţineţi aplicaţii şi widgeturi din Connect IQ Store .

SINCRONIZARE CU GARMIN CONNECT™

Încărcaţi-vă activităţile în aplicaţia Garmin Connect pentru a interacţiona cu o comunitate online în dezvoltare, unde cei aflaţi în deplasare se pot conecta şi pot concura — şi chiar îşi pot partaja victoriile prin intermediul reţelelor de socializare.

 

 

Specificatii tehnice


  • Caracteristici generale
  • Ecran
  • Conectivitate
    • Bluetooth
      Da
    • GPS
      Da
  • Senzori
    • Ritm cardiac
      Da

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.