Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Smartwatch Garmin Forerunner 245 Negru

Cod:

010-02120-30


Cod intern: #974405

  • Distribuie pe:
1.250,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: Nu este in stoc


Garantie: 24 luni


Livrare gratuita


Descriere Smartwatch Garmin Forerunner 245 Negru de la Garmin

MUZICĂ PENTRU EFORT SUPLIMENTAR

Dvs. alergaţi. Acest ceas inteligent pentru alergare cu GPS gândeşte pentru dvs. Va ajunge chiar să vă cunoască, din ce în ce mai bine, cu fiecare metru şi cu fiecare melodie.

 

Monitorizaţi nivelul de solicitare al antrenamentului pentru a vedea dacă deţineţi controlul absolut sau dacă vă suprasolicitaţi.

 

Până la 6 ore în modul GPS cu muzică — astfel, veţi ajunge până la linia de finiş.

 

Pregătiţi-vă pentru următoarea cursă ca un şef cu Garmin Coach planuri adaptive de antrenament.

 

Îmbunătăţiţi-vă forma fizică prin monitorizarea dinamicii alergării1.

 

Vă vom proteja cu funcţii de detecţie a incidentelor şi de asistenţă2.

 

Iată un lucru despre care se merită să cântaţi: spaţiu de stocare pentru muzică la încheietura mâinii.

 

AUTONOMIA BATERIEI

Daţi ce este mai bun cu un ceas care are puterea de a ţine pasul. Veţi obţine o durată de viaţă a bateriei de până la 7 zile în modul ceas inteligent şi de până la 6 ore în modul GPS cu muzică.

UN DESIGN CARE REDUCE DIMENSIUNILE

Acesta este subţire şi uşor — perfect pentru alergare şi purtare zilnică.

ACESTE MATERIALE SUNT PREGĂTITE PENTRU ALERGARE

Cu o brăţară din silicon rezistentă la transpiraţie şi Corning® Gorilla® Glass 3 durabil, Forerunner 245 Music poate face faţă la orice provocări.

Alergarea reprezintă o performanţă.

EXERCIŢIU SUGERAT ZILNIC

Pentru instrucţiuni personalizate privind antrenamentele, obţine recomandări privind alergarea zilnică de intensităţi diferite, în funcţie de istoricul tău de antrenament, de nivelul condiţiei fizice şi de timpul de recuperare.

GARMIN COACH

Aceste planuri adaptive de antrenament. Acestea vă pun la dispoziţie sfaturi oferite de antrenori experţi şi planuri de antrenament gratuite care se adaptează nevoilor şi obiectivelor dvs. Antrenamentele se sincronizează direct cu ceasul.

APLICAŢII DE SPORT INTEGRATE

Schimbaţi-vă rutina de antrenament cu profiluri de activitate pentru ciclism, înot în bazin, alergare pe pistă, bicicleta eliptică, urcat pe scări şi multe altele.

PULS MĂSURAT LA ÎNCHEIETURA MÂINII

Obţineţi date despre puls3 împreună cu alerte, dacă pulsul se menţine la valori prea ridicate sau prea scăzute în timp ce vă odihniţi. Estimaţi intensitatea efortului depus de inima dvs. în timpul activităţilor, chiar şi sub apă.

GPS INTEGRAT

Monitorizaţi locurile în care alergaţi şi obţineţi statistici exacte, inclusiv distanţa, ritmul şi intervalele.

DINAMICA ALERGĂRII

Când este utilizat cu un accesoriu compatibil1, Forerunner 245 Music măsoară măsurători de alergare precum cadenţa, lungimea pasului, durata contactului cu solul şi echilibrul şi multe altele.

VO2 MAX.

Antrenaţi-vă mai inteligent cu VO2 MAX. un indicator al modului în care vă aşteptaţi să evoluaţi. Această statistică ia în considerare chiar şi modificarea performanţelor care ar putea fi cauzată de căldură sau de altitudine.

SENZOR PULSE OX

Senzorul amplasat la încheietura mâinii estimează saturaţia de oxigen din sângele dvs.4, ceea ce vă poate ajuta să măsuraţi cât de bine absoarbe corpul dvs. oxigenul – în special în timpul somnului.

NIVELUL ANTRENAMENTULUI

Această statistică evaluează istoricul dvs. recent de exerciţii şi indicatorii de performanţă pentru a vă informa dacă vă antrenaţi în mod productiv, dacă atingeţi performanţe de vârf sau dacă vă suprasolicitaţi.

EFECTUL ANTRENAMENTULUI

Aflaţi în ce mod exerciţiile influenţează modul în care vă îmbunătăţiţi rezistenţa, viteza şi puterea cu feedbackul despre efectul antrenamentului Efectul antrenamentului efortul aerobic.

VOLUM GENERAL DE ANTRENAMENT

Această statistică măsoară nivelul de solicitare al antrenamentului din ultimele 7 zile şi îl compară cu intervalul optim pentru condiţia dvs. fizică şi istoricul dvs. recent de antrenament.

CONSULTANT RECUPERARE

După fiecare exerciţiu, consultantul pentru timpul de recuperare integrat vă va informa cât trebuie să vă odihniţi înainte de un alt efort susţinut. Aceasta ţine cont chiar şi de stresul pe toată durata zilei, somnul şi activitatea zilnică din afara exerciţiilor.

MINUTE DE INTENSITATE

Cu îmbunătăţiri bazate pe recomandări de la OMS, acum poţi înţelege când ai câştigat minute de activitate zilnică intensă şi în timpul cărei activităţii.

 

 

 

 

Un aspect exterior sănătos începe din interior.

MONITOR DE ENERGIE BODY BATTERY™

Monitorizaţi nivelurile de energie ale corpului dvs., astfel încât să puteţi stabili care sunt cele mai bune ore pentru activitate şi pentru odihnă.

MONITORIZARE SARCINA

Utilizaţi aplicaţia Garmin Connect™ pentru a vă monitoriza  sarcina. Înregistraţi simptomele, descărcaţi exerciţii şi sfaturi educaţionale privind nutriţia şi multe altele. Obţineţi detalii chiar la încheietura mâinii cu widgetul de   Monitorizare a sarcinii.

 

 

Rămâneţi conectaţi când alergaţi.

MUZICĂ LA ÎNCHEIETURA MÂINII

Descărcă până la 500 de melodii plus liste de redare din conturile tale de Spotify®, Deezer sau Amazon Music (ar putea fi necesar un abonament).

NOTIFICĂRI INTELIGENTE

Primiţi e-mail-uri, mesaje text şi alerte direct pe ceasul dvs. atunci când este asociat cu un smartphone-ul compatibil.

FUNCȚIA LIVETRACK

Utilizați LiveTrack pentru a le permite prietenilor şi familiei să vă urmărească în timp real locaţia5 şi chiar să vă vadă întregul traseu pre-planificat. Aveţi siguranţa că cei dragi ştiu exact pe unde alergaţi sau pedalaţi.

FUNCŢII DE SIGURANŢĂ ŞI MONITORIZARE

În timp ce ai ceasul şi telefonul asociate, locaţia ta în timp real poate fi trimisă către contactele tale manual sau, în timpul anumitor activităţi în aer liber, în mod automat, cu ajutorul funcţiei încorporate de detectare a incidentelor2.

MAGAZINUL CONNECT IQ™

Descărcaţi fețe de ceas personalizate, adăugaţi câmpuri de date şi obţineţi aplicaţii şi widget-uri din magazinul Connect IQ.

SE SINCRONIZEAZĂ CU GARMIN CONNECT™

Încărcaţi-vă activităţile în aplicaţia Garmin Connect pentru a interacţiona cu o comunitate online în dezvoltare, unde cei aflaţi în deplasare se pot conecta şi pot concura — şi îşi pot chiar partaja victoriile prin intermediul reţelelor de socializare.

Specificatii tehnice


  • Caracteristici generale
  • Ecran
  • Conectivitate
    • Bluetooth
      Da
    • GPS
      Da
  • Senzori
    • Ritm cardiac
      Da

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.