Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Smartwatch Garmin Instinct 2S Surf Edition Waikiki 0,79″ 156 x 156

Cod:

010-02563-02


Cod intern: #974475

  • Distribuie pe:
1.398,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Livrare gratuita


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Smartwatch Garmin Instinct 2S Surf Edition Waikiki 0,79″ 156 x 156 de la Garmin

DE CE SĂ CUCEREŞTI UN SIMPLU VAL? PREIA CONTROLUL.

Acest ceas inteligent robust cu GPS are tot ce ai nevoie pentru distracţie pe apă, cum ar fi activităţi dedicate de surfing, windsurfing şi kiteboarding.

 

Acest ceas este solid, ceea ce înseamnă că te va susţine fără rezerve.

 

Nu-ţi limita experienţele. Continuă-le cu o durată de viaţă a bateriei de până la 21 de zile în modul ceas inteligent.

 

Desfăşoară activităţile preferate cu activităţile dedicate de surfing, windsurfing şi kiteboarding.

 

Antrenează-te în stilul tău, cu aplicaţii de sport integrate, direct de la încheietura mâinii.

 

Notificările inteligente1 te ajută să nu ratezi lucrurile importante.

 

Extinde-ţi limitele, dar rămâi pe drumul cel bun prin accesul la mai mulţi sateliţi.

 

CONSTRUIT PENTRU ANDURANŢĂ

Acest ceas robust este rezistent la apă la 100 de metri şi are rezistenţă termică şi la şocuri. În plus, datorită carcasei din polimer ranforsat cu fibre şi întărită chimic şi sticlei Corning® Gorilla® rezistente la zgârieturi, acest dispozitiv este construit pentru anduranţă.

PROIECTAT SĂ ŢI SE POTRIVEASCĂ

Culorile îndrăzneţe, afişajele cu un contrast ridicat şi alternativele privind dimensiunile te ajută să arăţi lumii că îţi trăieşti viaţa în stilul propriu.

Distrează-te mai mult pe apă.

DATE DESPRE MAREE

Rămâi la curent cu datele despre condiţiile de pe ocean pentru a prinde valul perfect. Este suficient să asociezi ceasul cu smartphone-ul tău compatibil.

ACTIVITATE DE SURF

Înregistrează numărul de valuri, viteza maximă atinsă şi distanţa parcursă folosind profilul de activitate de surf.

SURFLINE®

Consultă condiţiile, cum ar fi mareea, înălţimea valurilor, vântul şi evaluarea condiţiilor de surfing, pentru fiecare dintre cele mai apropiate cinci locuri de surfing, când este asociat cu aplicaţia Garmin Connect™ de pe smartphone-ul tău compatibil.

FUNCŢIA SURFLINE SESSIONS™

Ceasul inteligent Instinct® 2S Surf Edition funcţionează cu Surfline Sessions, care creează un videoclip cu fiecare val cucerit în faţa camerei Surfline2. Pentru a-l putea urmări mai târziu şi pentru a vedea cum te-ai descurcat cu abonamentul tău Surfline Sessions.

ACTIVITATEA DE WINDSURFING

Utilizează acest profil de activitate pentru a-ţi monitoriza poziţia GPS, viteza, distanţa şi pulsul în timpul unei sesiuni de windsurfing.

ACTIVITATEA DE KITEBOARDING

Monitorizează poziţia GPS, viteza, distanţa şi pulsul în timpul unei ture de kiteboarding.

Monitorizează fiecare aventură.

COMPATIBILITATE MULTI-GNSS

Indiferent dacă faci drumeţii, ciclism montan, alergi pe teren accidentat sau schiezi, vei avea acces la mai multe sisteme globale de navigare prin satelit (GPS, GLONASS şi Galileo) pentru monitorizare în medii mai dificile decât numai sistemul GPS.

SENZORI ABC

Aventurează-te pe următorul tău traseu cu senzorii ABC, incluzând un altimetru pentru date de altitudine, barometru pentru monitorizarea condiţiilor meteorologice şi o busolă electronică cu 3 axe.

RUTE TRACBACK®

Renunţă la presupuneri în timpul călătoriei de întoarcere, utilizând această funcţie pentru a naviga pe aceeaşi rută înapoi, către punctul de pornire.

Du o viaţă conectată.

NOTIFICĂRI INTELIGENTE

Primeşte e-mailuri, mesaje text şi alerte direct pe ceas atunci când este asociat cu un smartphone compatibil.

MAGAZINUL CONNECT IQ™

Descarcă feţe de ceas personalizate, adaugă câmpuri de date şi obţine aplicaţii şi widgeturi din aplicaţia Connect IQ Store pe smartphone-ul tău compatibil.

FUNCŢII DE SIGURANŢĂ ŞI MONITORIZARE

În timp ce ai ceasul şi telefonul asociate, locaţia ta în timp real poate fi trimisă către contactele tale manual sau, în timpul anumitor activităţi în aer liber, în mod automat, cu ajutorul funcţiei încorporate Detecţie incidente3.

Antrenează-te aşa cum doreşti.

APLICAŢII DE SPORT INTEGRATE

Desfăşoară orice activitate preferi cu ajutorul profilurilor de activitate preîncărcate pentru alergare, ciclism, înot, antrenamente de forţă, ciclism în interior, alergare virtuală, golf, yoga şi multe altele.

ANTRENAMENTE HIIT

Acest profil de activitate îţi monitorizează antrenamentele HIIT, inclusiv AMRAP, EMOM, Tabata şi altele personalizate. Setează numărul de runde, intervalele de antrenament/repaus şi multe altele.

VO2 MAX.

Antrenează-te mai inteligent cu VO2 MAX, un indicator al modului către care te aştepţi să evoluezi. Ia în considerare chiar şi modificarea performanţelor care ar putea fi cauzată de căldură sau de altitudine.

SUGESTII PENTRU EXERCIŢII ZILNICE

Pentru ghidare pe durata antrenamentului care îţi ia în calcul capacitatea şi nivelul condiţiei fizice, beneficiezi zilnic de recomandări în funcţie de nivelul de solicitare al antrenamentului şi starea antrenamentului curent.

CONSULTANT RECUPERARE

După fiecare antrenament, consultantul de recuperare te informează când vei fi pregătit pentru un alt antrenament solicitant. Aceasta ţine cont chiar şi de intensitatea antrenamentelor şi de factori precum stresul, activitatea zilnică şi somnul.

DINAMICĂ MTB

Urmăreşte detaliile fiecărei curse cu date pentru ciclism montan, plus măsurători specializate pentru efort şi consum, care evaluează dificultatea traseului şi uşurinţa coborârii, asigurându-ţi un scor de depăşit pentru data viitoare.

Cunoaşte-ţi corpul.

PULS MĂSURAT LA ÎNCHEIETURA MÂINII

Vei primi date estimate despre puls4, plus alerte, dacă pulsul se menţine la valori prea ridicate sau prea scăzute în timp ce te odihneşti. Estimează şi intensitatea efortului depus de inima ta în timpul activităţilor.

MONITORIZAREA STRESULUI

Variaţiile pulsului sunt folosite pentru calcularea nivelului de stres, pentru a stabili dacă ai o zi calmă, echilibrată sau stresantă.

SCOR DE SOMN ŞI MONITORIZAREA AVANSATĂ A SOMNULUI

Obţine detalii complete despre etapele de somn superficial, profund şi REM. Vizualizează-le într-un widget dedicat, care include scorul de stres şi statistici.

MONITORIZAREA ENERGIEI BODY BATTERY™

Optimizează rezervele de energie ale corpului tău utilizând datele privind variaţia pulsului, nivelul de stres, somnul şi alte date pentru a măsura când eşti pregătit pentru a fi activ sau când este posibil să ai nevoie de odihnă.

PULSE OX

Pentru aclimatizarea la altitudine sau pentru monitorizarea somnului, un senzor Pulse Ox5 utilizează razele de lumină detectate la nivelul încheieturii mâinii pentru a măsura în ce măsură corpul tău absoarbe oxigenul.

VÂRSTA DE FITNESS

Această funcţie foloseşte vârsta ta cronologică, activităţile de intensitate ridicată săptămânale, pulsul în repaus şi indicele de masă corporală pentru a estima dacă vârsta corpului tău este mai mare sau mică decât vârsta ta. Primeşte sfaturi pentru a-ţi reduce vârsta de fitness.

MINUTE DE INTENSITATE

Monitorizează câte minute de activitate intensă desfăşori, când au loc şi în timpul cărei activităţi. Poţi chiar şi să le vizualizezi ca un câmp de date în timpul activităţilor cronometrate.

 

 

 

Specificatii tehnice


  • Caracteristici generale
  • Ecran
  • Procesor si Memorie
    • Memorie interna
      32 GB
  • Senzori
    • Accelerometru
      Da
    • Giroscop
      Da
    • Ritm cardiac
      Da

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.