Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Boxe Edifier Airpulse A100 Speakers 2.0 negru

Cod:

028494


Cod intern: #1272845

  • Distribuie pe:
3.283,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Livrare gratuita


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Boxe Airpulse A100 Speakers 2.0 negru de la Edifier

Set doua boxe Edifier Airpulse A100, Negru, 2.0, Cu telecomanda, 98 dB, Bluetooth 5.0, Control bass, Tweeter, Subwoofer, Amplificator,

Experimentati cat de grozav pot suna melodiile tale preferate. Difuzoarele Edifier A100 sunt proiectate pentru a oferi o calitate a sunetului perfecta, certificata Hi-Res. Porturile multiple si suportul Bluetooth 5.0 va permit sa va conectati la o gama larga de echipamente, fie prin cablu, fie fara fir. In acelasi timp, dispozitivele arata foarte elegant. Carcasa lacuita le confera un caracter incantator si elegant. In plus, veti gasi o telecomanda in set pentru o utilizare convenabila.Descoperiti melodiile preferate la o calitate noua si imbunatatita. Fabricat din aluminiu, tweeter-ul cu panglica este echipat cu un claxon special conceput. Difuzoarele A100 au, de asemenea, un woofer suspendat de 5 inchi cu un con de aluminiu anodizat. Astfel, va puteti bucura de un sunet perfect echilibrat, bogat in detalii. Vreau mai mult? Difuzoarele au si un port suplimentar care va permite sa conectati un subwoofer extern (nu este inclus).Scapa de distorsiuni si de sunet plat, de slaba calitate. Difuzoarele Edifier A100 ofera control dinamic care functioneaza cu tehnologia de procesare digitala a semnalului (DSP). Au, de asemenea, un amplificator digital de clasa D si un procesor XMOS avansat. Toate acestea au contribuit la oferirea unui sunet uimitor, clar ca cristalul. Porniti lista de redare preferata si lasati-va cuceriti de magia muzicii!Acum puteti conecta cu usurinta sursa de sunet aleasa de dvs. la difuzoare. A100 este echipat cu mai multe porturi precum AUX, PC, optice si USB. De asemenea, sunt compatibile cu o mare varietate de dispozitive. Vrei sa fii liber de fire si sa ai libertate aproape nelimitata? Nicio problema - doar conectati-va la difuzoare fara fir! A100 accepta Bluetooth 5.0 pentru o transmisie fiabila, rapida si stabila.Cautati difuzoare care nu numai ca va ofera sunet de cea mai inalta calitate, ci si completeaza perfect designul camerei selectate? Edifier A100 sunt perfecte pentru tine! Finisajul lac de pian de inalta calitate al carcasei le confera un caracter foarte elegant si modern. Asezati-le in camera dvs. de zi sau in birou, de exemplu, si obtineti un plus functional, dar elegant pentru decorul dvs.!

Specificatii tehnice


  • Model
    • Model
      A100
  • Specificatii tehnice
    • Tip sistem
      2.0
    • Putere RMS
    • Banda de frecventa
      52Hz-40KHz
    • Distorsiuni
      90dB
    • Telecomanda
      da
    • Culoare
    • Dimensiuni (L x l x h)
      160x283x255mm
    • Altele
      Cablu audio de 3,5 mm

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.