Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Edifier Soundbar, bluetooth 4.0, RMS: 145W (2 x 16W, 2 x 19W, 1 x 75W), woofer 8", medii 2.75", inalte 0.75", frecv. raspuns 48Hz-20KHz, Line-in/AUX/optic/coax,tel wireless,dim1000x79x80mm, NEGRU, "B7-BK" (include timbru verde 1 lei)

Cod:

B7-BK


Cod intern: #529366

  • Distribuie pe:
572,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: Nu este in stoc


Garantie: 24 luni 24 luni


Livrare gratuita


Descriere Soundbar, bluetooth 4.0, RMS: 145W (2 x 16W, 2 x 19W, 1 x 75W), woofer 8", medii 2.75", inalte 0.75", frecv. raspuns 48Hz-20KHz, Line-in/AUX/optic/coax,tel wireless,dim1000x79x80mm, NEGRU, "B7-BK" (include timbru verde 1 lei) de la Edifier

Soundbar Edifier B7, 4.0, 145W, Bluetooth, DSP, DRC, Negru

Divertisment robust dintr-un sistem sofisticat de home theater: Bara de sunet lunga de metru asociata cu un subwoofer de 8 inci; Functie de asteptare inteligenta dupa 10 minute de inactivitate; Conexiunea versatila include Bluetooth 4.0 si intrare optica.Edifier va sporeste experienta de home theater. Imbunatatind bara de sunet B3, Edifier a creat CineSound B7. Conceput pentru nevoile dvs. de divertisment, bara de sunet Bluetooth B7 este acum insotita de un subwoofer. Este timpul sa incepeti sa vizionati toate acele filme din lista dvs. de sarcini. Sunet amplificat Dispunand de un subwoofer de 8”, Edifier B7 va introduce intr-o noua experienta de cinematograf din confortul casei dumneavoastra. Conceput cu o diafragma de aluminiu de 2 ¾ inci de gama medie si cupola de matase de ¾ inch, sunetul dvs. se va lauda. Este proiectat cu un sistem de tri-amplificare pentru a extinde fiecare sunet la televizorului sau al sistemului dvs. de jocuri. Distorsiunea este o problema din trecut cu procesarea digitala a semnalului si controlul dinamic al gamei incorporate in CineSound B7.Buna si subtire, bara de sunet Bluetooth B7 este conceputa pentru eleganta si divertisment. Designul sau lung de un metru incorporeaza patru unitati de difuzoare si doua tweetere pentru performante de lux. O functie inteligenta incorporata stie cand se termina un film sau o emisiune TV si, dupa 10 minute de inactivitate, seteaza B7 Edifier in standby. Reglati fiecare sunet Reglati CineSound B7 la ceea ce doresc urechile dvs. Cu comenzile incorporate pe bara de sunet, reglati cu usurinta volumul, puterea si selectia de intrare sau utilizati telecomanda wireless. Bluetooth B7 Edifier are, de asemenea, trei presetari. Cu un simplu clic sunetul dvs. este setat pentru vizionarea de filme, stiri sau sunet surround. Conceput pentru nevoile dvs. de acasa, conectati cu usurinta orice dispozitiv cu optiunile versatile oferite de B7. Capacitatea sa Bluetooth 4.0 va permite sa conectati orice dispozitiv la difuzor. Semnalul de pana la 10 metri va permite sa plasati dispozitivul oriunde doriti, fara a pierde conexiunea. Conectati mai multe dispozitive in acelasi timp prin optice, coaxiale, AUX sau prin 2 intrari audio analogice RCA. Aveti libertatea de a va conecta televizorul si DVD-ul in acelasi timp.

Specificatii tehnice


  • Model
    • Model
      B7-BK
  • Specificatii tehnice
    • Tip sistem
    • Putere RMS
    • Putere satelit RMS
      2 x 16 W, 2 x 19 W
    • Putere subwoofer RMS
      75 w
    • Telecomanda
      DA
    • Culoare
    • Dimensiuni (L x l x h)
      79 x 1000 x 80 mm
    • Altele
      Conectori intrare 1 x Aux in 1 x RCA 1 x Optical 1 x Coaxial

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.