Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Philips HTL5160B/12

Philips HTL5160B/12

Cod:

HTL5160B/12


Cod intern: #179377

  • Distribuie pe:
Produsul nu mai este activ in oferta PCOne

Iti recomandam alte produse similare din categoria Soundbar

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 0374 477 112.

Descriere HTL5160B/12 de la Philips

Claritate vocala unica



Faceti un upgrade la televizor cu claritatea vocii imbunatatita si sunet surround virtual, si va puteti bucura de o piesa de teatru sau de un film cu un sunet clar. Difuzoarele principale SoundBar sunt de calitate si au o redare perfecta.


Difuzor special pentru o calitate excelenta a sunetului




Difuzorul central ofera pozitionare vocala imbunatatita si claritate, asigurandu-se astfel o experienta mai intensa a filmelor.



Dolby Digital si sunet surround Pro Logic II



Printr-un decodor Dolby Digital elimina necesitatea unui decodor extern, toate cele sase canale de informatii audio sunt procesate intern pentru a oferi o experienta de sunet surround si o perceptie naturala incredibila ambianta si un realism dinamic. Dolby Pro Logic II ofera cinci canale de procesare surround, din orice sursa stereo.

Sunet Virtual Surround pentru o experienta cinematografica realista



Philips Virtual Surround Sound ofera un sunet surround bogat si captivant. Algoritmi sofisticati formeaza caracteristicile sonore cu fidelitate care au loc intr-un mediu ideal 5.1. Orice sursa stereo de inalta calitate poate fi transformata intr-un sunet realist surround. Nu aveti nevoie de boxe, cabluri sau stative pentru un sunet care umple camera.

Functia One-touch cu NFC pentru telefoane inteligente si pentru asocierea Bluetooth



Dispozitive Bluetooth® si NFC (Near Field Communications),se pot conecta cu cu o simpla atingere. Atinge smartphone-ul sau tableta NFC in zona NFC pentru a porni scena de sunet si pentru a porni asocierea Bluetooth.





EasyLink pentru a controla toate dispozitivele HDMI printr-o singura telecomanda



Cu Easylink se pot conecta mai multe dispozitive: player DVD, Blu-ray player, boxe SoundBar, sisteme home theater si televizoare, controlate de o singura telecomanda. Acest lucru implica utilizarea protocolului standard pentru industria HDMI, ce permite functionalitatea HDMI de partajare prin cablu intre dispozitive. Cu doar o singura atingere puteti conecta echipamentele activate simultan.

Panou tactil pentru redare intuitiva si control al volumului



Cu ajutorul panoului de control tactil puteti sa controlati volumul precum si alte optiuni de redare, pur si simplu utilizati comenzile tactile de pe panoul frontal.





Boxe pentru o claritate optima



Transferul muzicii dvs se face cu usurinta prin intermediul Google Cast de la telefon la difuzor



Bucurati-va de calitatea de redare perfecta cu aplicatiile preferate pentru muzica. Acesta are integrat Google Cast, astfel incat sa puteti reda continutul din aplicatiile muzicale preferate de pe aparat prin intermediul difuzoarelor. Puteti reda continutul de pe telefonul sau tableta Android, iPhone, iPad, Mac sau Windows laptop sau Chromebook.

Aplicatia de companie Philips pentru configurarea retelei



Cu aplicatia Manager HCWeSet puteti sa va jucati de pe telefonul mobil cu toate difuzoarele Philips din aplicatiile dumneavoastra preferate. Utilizati aplicatia pentru a configura si conecta noile difuzoare cu Google Cast la reteaua de acasa fara fir, si bucurati-va de inalta calitate



Spotify Connect nativ pentru experienta app-hassle-free



Cu Spotify Connect Puteti transfera muzica cu usurinta de la orice camera din casa cu telefonul smartphone ca un control de la distanta. Printr-o conexiune directa cu Spotify puteti reda muzica direct astfel incat dispozitivul inteligent pentru apeluri video poate fi folosit fara a intrerupe redarea muzicii. Acest lucru economiseste energia bateriei, deoarece consumul de energie este redus la minim pentru redarea de muzica.




Design cu profil redus, care se potriveste perfect in fata televizorului
 
 

Specificatii tehnice


  • Model
    • Model
      HTL5160B/12
  • Specificatii tehnice
    • Tip sistem
      2.1
    • Putere RMS
    • Telecomanda
      Da
    • Culoare
    • Dimensiuni (L x l x h)
      Unitate principala: 1100 x 51 x 69 mm / Subwoofer: 205 x 316 x 401 mm
    • Altele
      Dolby Digital

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.