Luni - Vineri 9:00 - 18:00

MICRON SSD 7450 MAX 3.2TB U.3 (15mm) NVMe PCI 4.0

Cod:

MTFDKCC3T2TFS-1BC1ZABYYR


Cod intern: #2237344

  • Distribuie pe:
3.874,85 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 60 luni


Livrare gratuita


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere SSD 7450 MAX 3.2TB U.3 (15mm) NVMe PCI 4.0 de la MICRON

Performanţă. Putere. Precizie.

SSD-ul Micron® 7450 permite soluții avansate de stocare cu mai mulți factori de formă U.3, M.2 și E1.S, capacități de clasa de până la 16 TB și mai multe opțiuni de securitate.

Soluțiile de stocare, baze de date și virtualizare definite de software excelează pe Micron 7450, datorită debitului PCIe® Gen4, latenței scăzute și calității excelente a serviciilor.

Această soluție integrată vertical include multe tehnologii dezvoltate de Micron, cum ar fi NAND1 cu 176 de straturi, lider în industrie, care oferă calitate sub 2 ms2 a serviciului, controler, firmware și memorie.

Această combinație de tehnologii avansate, performanță, caracteristici și flexibilitate de proiectare permite Micron 7450 să îndeplinească sau să depășească nevoile serverului centrului de date.

Specificatii tehnice


  • Specificatii

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.