Luni - Vineri 9:00 - 18:00

SSD Extern Kioxia Exceria Plus Portable, USB 3.2 Gen2 Type C, 2TB

Cod:

LXD10S002TG8


Cod intern: #2390650

  • Distribuie pe:
945,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Livrare gratuita


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere SSD Extern Exceria Plus Portable, USB 3.2 Gen2 Type C, 2TB de la Kioxia

KIOXIA Exceria Plus Portable SSD USB 3.2 Gen2 Type C 2TB



Va prezentam seria de SSD-uri portabile KIOXIA EXCERIA PLUS. Produsele noastre sunt o combinatie de design elegant si atemporal cu tehnologia KIOXIA SSD folosind sisteme de memorie flash 3D BiCS FLASH ™ (viteza de citire de pana la 1050 MB/s). EXCERIA PLUS Portable SSD este o serie de unitati pentru utilizatorii de telefonie mobila si creatorii de continut. Mobilitatea ridicata a dispozitivului se datoreaza carcasei rezistente la socuri care se potriveste in mana. Capacitate de pana la 2 TB.

Luati datele oriunde doriti si intr-un pachet elegant. Accentul principal in seria de unitati SSD portabile KIOXIA EXCERIA PLUS a fost pus pe design si mobilitate inchisa intr-o carcasa eleganta din aluminiu. Forma ergonomica pe care o poti pune in buzunar. Unitatile noastre SSD portabile elegante va ofera compactitate si dimensiuni reduse combinate cu un design atemporal.

Discurile sunt compatibile din fabrica cu sistemul de operare Windows, macOS, iPadOS, sistemul de operare Android™, PS4, PS4 Pro, PS5 si Xbox Series X/S. Seria SSD portabila EXCERIA PLUS ofera un conector subtire USB Type-C® cu o interfata USB 3.2 Gen2 pentru transferul rapid de filme si fotografii in 4K. Pentru compatibilitate cu dispozitivele vechi, cablurile USB C - A si C - C sunt incluse cu toate SSD-urile portabile EXCERIA PLUS.

EXCERIA PLUS Portable respecta standardele de testare a caderii MIL-STD si este robust datorita carcasei rezistente la socuri si absentei pieselor libere. Carcasa din aluminiu permite, de asemenea, o disipare eficienta a caldurii in timpul functionarii. Mai bine sa va protejati decat sa ne scuzati - unitatile portabile EXCERIA PLUS au optiunea de protectie prin parola de pana la 1 TB de date - chiar si in cazul pierderii unitatii, datele dumneavoastra sunt in continuare in siguranta.

Utilizarea memoriei BiCS FLASH ™ in SSD-urile din seria EXCERIA si tehnologia structurii verticale a celulelor de memorie permite cea mai inalta performanta.

Datele dvs. necesita securitate? Utilitarul SSD va permite sa va protejati datele de pe unitatile portabile EXCERIA PLUS cu o parola. Pentru a maximiza performanta unitatii dvs. si pentru a monitoriza durata de viata a acesteia cu indicatorul de stare, va recomandam insistent sa instalati si sa actualizati software-ul la cea mai recenta versiune.

Specificatii tehnice


  • Model
    • Model
      LXD10S002TG8
  • Specificatii produs

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.