Luni - Vineri 9:00 - 18:00

SSD Silicon Power UD80 1TB PCIe Gen 3x4 M.2 2280

Cod:

SP01KGBP34UD8005


Cod intern: #1122385

  • Distribuie pe:
409,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 60 luni


Cost livrare in Bucuresti: Gratuita
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere SSD UD80 1TB PCIe Gen 3x4 M.2 2280 de la Silicon Power

UD80 realizeaza o armonie perfecta intre cost si performanta pentru a da un suflu nou sistemului dvs. fara a va face o gaura in buzunar. Conceput pentru creatorii care au nevoie de mai mult decat un simplu impuls de inspiratie, UD80 ofera o valoare exceptionala si un spor de performanta cu o interfata PCIe Gen3x4 - un spor care lasa in urma SSD-urile SATA III!

UD80 utilizeaza capacitatile de viteza ale PCIe 3.0 cu eficienta NVMe si tehnologia Host Memory Buffer (HMB). Dati frau liber creativitatii cu viteze rapide de citire si scriere de pana la 3.400 MB/s si, respectiv, 3.000 MB/s. In acelasi timp, experimentati o productivitate fara intreruperi prin intermediul performantelor mai mari si a latentei mai mici obtinute prin NVMe 1.4 si tehnologia HMB.

De departe superioara omologului sau 2D, UD80 dispune de tehnologia 3D NAND flash, care permite o densitate de stocare mai mare pe factorul de forma versatil M.2 2280. Instalati cu usurinta acest SSD cu factor de forma mic in laptopuri, sisteme PC SFF si unele ultrabook-uri pentru a obtine instantaneu pana la 2 TB de capacitate de stocare suplimentara.

Viteza unui SSD este lipsita de sens daca nu are capacitatea de a gestiona aceasta viteza in mod fiabil. UD80 atinge performante imbunatatite de citire/scriere secventiala si de citire/scriere aleatorie cu suport pentru SLC Caching. In acelasi timp, suporta codificarea LDPC (low density parity check) pentru a asigura acuratetea transmiterii datelor si fiabilitatea accesului la date.

UD80 suporta RAID pentru a proteja datele in cazul unei defectiuni a unei unitati. De asemenea, este echipat cu protectie integrata a datelor E2E pentru o integritate imbunatatita a transferului de date. Lucrurile neasteptate se pot intampla in orice moment, dar UD80 este pregatit pentru ele, avand ca prioritate absoluta datele dvs.

Specificatii tehnice


  • General
    • Model
      SP01KGBP34UD8005
  • Specificatii

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.