Luni - Vineri 9:00 - 18:00

SSD Transcend MTS830S 4TB, SSD (SATA 6GB/s, M.2 2280)

Cod:

TS4TMTS830S


Cod intern: #2237665

  • Distribuie pe:
1.867,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 60 luni


Livrare gratuita


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere SSD MTS830S 4TB, SSD (SATA 6GB/s, M.2 2280) de la Transcend

SSD M.2 830S

SSD-ul SATA III 6Gb/s M.2 830S ultracompact de la Transcend se adresează nevoilor de înaltă performanță și limitărilor stricte de dimensiune ale dispozitivelor cu factor de formă mic, cele mai potrivite pentru Ultrabook-uri și notebook-uri subțiri și ușoare.

Dispunând de cipuri flash de înaltă calitate, memorie cache DDR3 DRAM și algoritmi de firmware îmbunătățiți, SSD M.2 830S de la Transcend oferă o fiabilitate optimă.

Expansiune 3D pentru a depăși limitele

Spre deosebire de cipurile NAND plane existente, flash-ul 3D NAND este un tip de memorie flash în care celulele de memorie sunt stivuite vertical în mai multe straturi. 3D NAND este dezvoltat pentru a depăși limitările de densitate ale NAND planar 2D și, astfel, poate oferi un nivel mai mare de performanță și rezistență.

Perfect pentru Ultrabook-ul tău

Conforme cu factorii de formă M.2 Tip 2242 și 2280, SSD-urile 3D NAND M.2 de la Transcend sunt perfecte pentru utilizare în Ultrabook-uri și notebook-uri ușoare. Măsurat la doar 80 mm lungime, SSD-ul M.2 830S face o actualizare ușoară a computerului dvs., ocupând puțin spațiu, oferindu-i în același timp un plus de energie atât de necesar.

Viteze de transfer superioare

Dispunând de standardul M.2 (80mm), de următoarea generație de interfață SATA III 6Gb/s și de un controler puternic, SSD M.2 830S de la Transcend atinge viteze incredibile de citire și scriere de până la 560MB/s și 520MB/s. Când este folosit ca cache, SSD-ul M.2 830S oferă un timp de pornire de 1,5 ori mai rapid decât hard disk-urile convenționale.

IOPS ridicat pentru a accelera timpii de încărcare

Dedicat pentru maximizarea calculului de înaltă performanță, M.2 SSD 830S oferă viteze aleatorii de citire și scriere a fișierelor de 4k de până la 90.000 IOPS care oferă timpi de încărcare incredibil de scurti și răspuns aproape instantaneu pentru aplicații grafice și multimedia grele.

Depozitați mai mult în mai puțin spațiu

Factorul de formă M.2 permite extinderea și integrarea funcțiilor într-o singură soluție de modul cu factor de formă. SSD-urile M.2 includ un factor de formă mai mic, dar cu capacități mai mari decât cele ale SSD-urilor mSATA și semi-subțiri.

Puternic și încărcat de caracteristici

În ciuda dimensiunilor sale foarte mici, SSD-ul M.2 830S are un cache DDR3 DRAM și conține funcții avansate pentru a îmbunătăți performanța SSD-ului.

Specificatii tehnice


  • General
    • Model
      TS4TMTS830S
  • Specificatii
    • Capacitate
    • Form Factor
      M.2
    • Viteza Scriere
    • Viteza Citire
    • Temperatura de functionare
      0°C - 70°C

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.