Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Baseus Ultra High Folding, negru

Cod:

6953156201057


Cod intern: #2082653

  • Distribuie pe:
121,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Cost livrare in Bucuresti: 10,00 lei
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Ultra High Folding, negru de la Baseus

Suport pentru laptop pliabil Ultra High Baseus

Imbunatatiti calitatea si confortul muncii si al divertismentului. Alegeti un suport pentru laptop pliabil, creat de Baseus. Producatorul a proiectat suportul ca un triunghi realizat din materiale antiderapante de inalta calitate. Acestea protejeaza carcasa impotriva zgarieturilor si va permit sa setati ecranul laptopului la un unghi perfect - atat atunci cand stati, cat si in picioare. Datorita greutatii reduse si dimensiunilor compacte, se pot potrivi perfect gentilor si rucsacurilor.

Specificatie:

  • Marca: Baseus
  • Compatibil cu laptopurile cu diagonale de ecran de la 11 la 16 inci, cele mai populare modele de pe piata sunt Huawei, Apple, Lenovo, Samsung si altele.
  • Setare in 3 moduri: unghi mic, inalt si in picioare
  • Materiale: doua straturi exterioare din PU, piesa magnetica in interior, fibra de sticla,
  • Greutate: 990 grame
  • Dimensiuni: 322 x 238 x 11 mm.

Continutul setului:

  • 1 x suport pentru laptop

Caracteristici majore:

  • Dimensiune compacta si utilizare usoara, ocupa putin spatiu dupa instalare (11 mm grosime) si poate fi transportat in geanta sau rucsac.
  • Trei setari pentru inaltimea laptopului, inclinarea la 25 °, 60 ° si functionarea in picioare.
  • Va ajuta sa pastrati o pozitie corecta atunci cand lucrati la laptop.
  • Design minimalist si structura solida, capacitate de incarcare de pana la 20 kg.
  • Se potriveste perfect pentru laptop-uri mari de pana la 16 ".

Imbunatatirea confortului utilizarii laptopurilor

A lua o pozitie adecvata la locul de munca nu a fost niciodata atat de simplu! Setati laptopul pe suport la un unghi mic (25 de grade), unghi inalt (60 de grade) sau drept daca intentionati sa lucrati in picioare.

Dimensiune compacta si utilizare simpla

Produsul este subtire, pliabil si usor de depozitat. Cand este pliat, are o dimensiune de doar 1 mm, ceea ce faciliteaza depozitarea si transportul in geanta sau rucsac. Desi este mic (322 x 238 x 11 mm), capacitatea sa de incarcare este considerabila - 20 kg. Se potriveste laptopurilor cu diagonala maxima a ecranului de 16 ”.

Structura bine gandita si solida

O structura triunghiulara si o tabla de otel manganic foarte rezistenta incorporeaza cresterea stabilitatii si rezistentei, previne vibratiile si alunecarea. Materialele ecologice utilizate pentru productie sunt sigure, in timp ce tesatura poliuretanica ramane foarte rezistenta la frecare si previne deteriorarea. Magnetii puternici incorporati se atrag reciproc pentru a facilita inchiderea si deschiderea.

Functioneaza perfect acasa si la birou

Puteti folosi suportul oriunde doriti - acasa, la birou, la scoala. Se comporta bine atunci cand lucrezi, vizionezi filme, te joci si tii videoconferinte.

Specificatii tehnice



Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.