Luni - Vineri 9:00 - 18:00

iBOX Suport pentru laptop de 17.3" Negru

Cod:

INC06


Cod intern: #918905

  • Distribuie pe:
100,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 12 luni


Cost livrare in Bucuresti: 10,00 lei
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Suport pentru laptop de 17.3" Negru de la iBOX

Standul INC06 de la iBOX este un produs fantastic pentru toti utilizatorii de laptopuri. In primul rand imbunatateste confortul de lucru, deoarece ridica ecranul si adauga 4 porturi USB. In plus, este echipat cu o lumina de fundal LED eleganta care ofera o atmosfera grozava atunci cand utilizati un laptop (care poate fi oprit).

Standul este echipat cu 4 porturi USB 3.0 care extind capacitatile laptopului nostru. Conectati-va tastatura, mouse-ul si alte dispozitive la suport, conectati suportul cu un singur cablu la laptop si utilizati-l ca statie de andocare.

Completati-va standul cu o noua experienta vizuala. Echipat cu o lumina de fundal LED RGB delicata, plasata la baza, INC06 face ca culoarea sa se reverse frumos peste birou. Lumina de fundal poate fi oprita daca preferati.

Standul INC06 este proiectat in conformitate cu cele mai recente tendinte. Designul minimalist si simplu si carcasa din aluminiu il fac sa se potriveasca in orice camera, iar folosirea lui este extrem de placuta.

 

Specificatii tehnice



Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.