Luni - Vineri 9:00 - 18:00

SATECHI Suport ajustabil din aluminiu pentru tableta/laptop de pana la 13", Argintiu

Cod:

ST-R1


Cod intern: #1804096

  • Distribuie pe:
262,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: Nu este in stoc


Garantie: 24 luni


Cost livrare in Bucuresti: Gratuita
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Descriere Suport ajustabil din aluminiu pentru tableta/laptop de pana la 13", Argintiu de la SATECHI

Suport tableta Satechi Aluminium R1 Adjustable, Silver


 

Standul nostru actualizat Satechi R1 ridica rapid orice dispozitiv mobil sau tableta pentru o experienta optima de vizualizare. Construite din aluminiu solid, manerele de sustinere ale R1 sunt finisate cu cauciuc pentru a tine tableta fara a se zgaria sau aluneca.

Lucreaza, scrie si vizualizeaza cu usurinta
Balama sa de montare de 270 de grade si balamaua de baza de 180 de grade ajusteaza dispozitivul la inaltimea si unghiul perfect, pentru a ajuta la reducerea oricarei incordari a gatului.

Design elegant din aluminiu
Standul R1 este un plus perfect pentru spatiul dvs. de lucru, oferind o constructie robusta din aluminiu pentru a tine tableta, smartphone-ul sau laptopul.

Pliabil si portabi
Nu-l lasati doar pe birou, suportul R1 se pliaza cu usurinta pentru a se incadra in geanta laptopului pentru a-l putea lua oriunde.

Compatibilitatea universala
Accepta aproape toate smartphone-urile si tabletele - chiar si cu husa.


DISPOZITIVE COMPATIBILE
iPad iPad / 2018 iPad Pro, iPhone 11 Pro Max / 11 Pro / 11, XS Max / XS / XR / X, 8 Plus / 8, MacBook Air 2018, Nintendo Switch, Samsung Galaxy S10 Plus / S10 / S9 Plus / S9, Google Nexus, HTC, LG, Kindle, Amazon Fire, Microsoft Surface Pro 4, Dell Venue 10, Sony Xperia Z4, Samsung Galaxy Tab S2 si multe alte tablete si smartphone-uri de 4" pana la 13".

Specificatii tehnice



Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.